Welkom op de website van BVV Barendrecht

Laatste nieuws

BARENDRECHT 1 BEKERT DINSDAGAVOND

AP TN17 01Het eerste elftal komt dinsdagavond alweer in actie. De ploeg van trainer Adrie Poldervaart (foto) speelt dan in de eerste ronde van het toernooi om de Voetbal Rijnmond Cup, uit tegen RVVH.
De wedstrijd op sportpark Ridderkerk begint om 20.00 uur.

 

 

 

 

BVV 1 VERLIEST OPNIEUW (wedstrijdveslag)

BM TN17 02

Het eerste elftal heeft ook dit weekend geen punten kunnen pakken in de Tweede Divisie. De uitwedstrijd tegen koploper VV Katwijk, dat nog altijd zonder puntverlies is, werd met 2-1 verloren. Barendrecht kwam al vroeg in de wedstrijd knap op voorsprong via Jongman, maar niet veel later trok de koploper de stand gelijk. Vlak na rust maakte Sanchez voor Katwijk de winnende. 
Het uitgebreide wedstrijdverslag vindt u hier.

 

HULP GEZOCHT IN DE KANTINE!

BVV Barendrecht logoDe kantineploeg van BVV Barendrecht is dringend op zoek naar vrijwilligers die willen helpen in de keuken, bij het maken van tosti's en broodjes, en bij het opnemen van de bestellingen. De mensen van de kantineploeg zorgen ervoor dat we allemaal voor of na de training of wedstrijd wat kunnen eten, en zijn daarmee natuurlijk ook belangrijk voor de clubkas. Belangrijk én leuk werk dus, maar ze hebben grote behoefte aan nieuwe vrijwilligers om mee te helpen.

Interesse? Neem dan contact op met Jan Kooiman via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

 

BVV 1 OPNIEUW ONDERUIT (wedstrijdverslag)

TE TN17 02

Barendrecht 1 leed zaterdag de tweede nederlaag op rij. Na het verlies bij Kon. HFC was nu het ambitieuze De Dijk te sterk. De Amsterdammers wonnen met 1-3, dankzij twee goals van Chakib Tayeb en één van Jack Tuijp. Het uitgebreide wedstrijdverslag vindt u hier.

 


  

GEEN JEUGDTRAININGEN IN HERFSTVAKANTIE

Training-BVV1 TNHet jeugdbestuur van BVV Barendrecht heeft in de aankomende voorjaarsvakantie een aangepast trainingsprogramma aangekondigd. Vanuit de overtuiging dat zowel spelers als hun trainers en assistenten zo nu en dan de accu moeten opladen, kiest het bestuur ervoor om in de vakanties een korte 'pauze' in te lassen.

Van maandag 16 t/m vrijdag 20 oktober wordt er door de breedtesport jeugd niet getraind. De selectie teams E en F trainen in deze periode ook niet. De overige selectie teams trainen aangepast en worden door hun trainers hierover ingelicht. Let op: eventuele wedstrijden op zaterdag 14 en zaterdag 21 oktober gaan uiteraard wel gewoon door!


 Digisource

Stersponsors