Welkom op de website van BVV Barendrecht

Laatste nieuws

WOENSDAG BIJEENKOMST OVER POSITIEF, RESPECTVOL EN SPORTIEF GEDRAG

bvvlogoBVV Barendrecht heeft Positief, Respectvol en Sportief gedrag hoog in het vaandel staan. Binnen de club houdt de 'Commissie PRS' zich hiermee bezig, bestaande uit Piet Schadee, Robert Lucas, Ronald Snelderwaard, Bert van Dalen en Henk Vermeer. Deze groep biedt hulp aan trainers, coaches en leiders bij het verbeteren van de houding en het gedrag van spelers richting tegenstanders, scheidsrechters, toeschouwers, etc. Dat vereist een goede samenwerking tussen trainers en leiders onderling, met spelers maar vooral ook met ouders. Om hier een breed draagvlak voor te creëren, is er op woensdagavond 17 januari 2018 om 19:30 uur in het jeugdhonk op de Bongerd een bijeenkomst waar over de visie van de BVV op het onderwerp PRS van gedachten wordt gewisseld. Ook wordt ingegaan op een handige app die hierbij van groot nut kan zijn voor de trainers en leiders. Alle jeugdtrainers/coaches en -leiders (van de jongens én de meisjes) zijn hierbij van harte welkom!

BARENDRECHT WINT BIJ IJSSELMEERVOGELS

MW TN17 01BVV Barendrecht is de tweede seizoenshelft begonnen met een overwinning. Bij IJsselmeervogels boekte de ploeg van trainer Adrie Poldervaart een knappe 1-0 zege. Op sportpark De Westmaat kreeg IJsselmeervogels in de eerste helft de beste kansen, maar keeper Marc van Splunter stond tot driemaal toe de openingstreffer in de weg. In de tweede helft hield Barendrecht de controle over de wedstrijd en kwam het zelf ook wat vaker voor de goal van IJsselmeervogels. Pas tien minuten voor tijd leverde dat resultaat op: Eekman probeerde de bal onder de keeper door te schuiven, maar de bal bleef in de doelmond liggen en werd door Melvin Winterberg binnen getikt (1-0). In de resterende tien minuten stond Barendrecht onder druk, maar tot grote kansen voor IJsselmeervogels leidde dat niet meer. Daardoor begint Barendrecht de tweede seizoenshelft met een overwinning en verstevigt het de vijfde plaats op de ranglijst. Het wedstrijdverslag vindt u hier

DELANO-A-COHEN KEERT TERUG BIJ BARENDRECHT

Delano-a-CohenBVV Barendrecht heeft zijn eerste versterking voor het nieuwe seizoen binnen. Delano A Cohen keert volgend seizoen terug op sportpark De Bongerd. De 26-jarige middenvelder is momenteel bezig aan zijn derde seizoen bij Quick Boys, waar hij momenteel aanvoerder is. Vorig jaar kwam hij vanwege een enkelblessure nauwelijks aan spelen toe in Katwijk, maar dit seizoen is A Cohen weer helemaal fit.

Voor zijn komst naar Quick Boys kwam A Cohen uit voor Zwaluwen Vlaardingen, waar Barendrecht-oefenmeester Adrie Poldervaart zijn trainer was. In het seizoen 2013-2014 speelde hij ook een jaar voor Barendrecht. In de Topklasse kwam de middenvelder toen tot vijf competitietreffers voor de rood/witten. Na vier jaar afwezigheid keert hij na de zomer weer terug op De Bongerd. 

FINANCIËLE STUKKEN LEDENVERGADERING ZATERDAG TER INZAGE IN BESTUURSKAMER

VoorzittershamerHet bestuur van BVV Barendrecht heeft voor vrijdag 26 januari eerstvolgende algemene ledenvergadering uitgeschreven. Tijdens deze ledenvergadering worden onder meer diverse jubilarissen in het zonnetje gezet, maar worden uiteraard ook de financiën van de club besproken. Alle financiële stukken liggen komende zaterdag 13 januari tussen 10.00 en 12.00 uur ter inzage in de bestuurskamer voor alle leden van BVV Barendrecht.

De algemene ledenvergadering is later deze maand toegankelijk voor alle leden en begunstigers van BVV Barendrecht. Alle meerderjarige leden, ereleden en leden van verdienste hebben stemrecht. De kantine opent op vrijdag 26 januari om 19.00 uur haar deuren, de vergadering begint om 19.30 uur.

MAX VAN DIJK BLIJFT BIJ BARENDRECHT

Mels van de PasMax van Dijk speelt ook komend seizoen op sportpark De Bongerd. De centrale verdediger is bezig aan zijn vierde seizoen bij BVV Barendrecht en kwam deze week met de technische staf overeen om ook na de zomer actief te blijven voor de rood/witten. Van Dijk kwam in de zomer van 2014 over van Leonidas, beleefde door blessureleed een moeizaam eerste seizoen op De Bongerd, maar groeide onder trainer Adrie Poldervaart uit tot een betrouwbare vaste waarde in de selectie van Barendrecht.

Voor de jaarwisseling werd al bekend dat Barendrecht het volgend seizoen wel moet stellen zonder Joey Jongman. Na zes jaar sportpark De Bongerd verruilt de aanvoerder na de zomer het shirt van Barendrecht voor dat van koploper Katwijk.

 Digisource

Stersponsors