Welkom op de website van BVV Barendrecht

Laatste nieuws

BARENDRECHT KLOPT HFC OP IJSKOUDE BONGERD

DE TN17 04BVV Barendrecht heeft zaterdag weer een zege geboekt. Op een ijskoud sportpark De Bongerd wonnen de rood/witten van Koninklijke HFC (1-0). Een doelpunt van Esajas bleek voldoende voor de overwinning. In een gelijkopgaande eerste helft kwam Barendrecht tien minuten voor rust op voorsprong. Tim Eekman gaf een prima steekbal op Daniël Esajas, die de bal achter HFC-keeper Boks prikte (1-0). In blessuretijd kwam HFC bijna langszij, maar een inzet van de Haarlemmers eindigde op de buitenkant van de paal. Na rust werd Barendrecht teruggedrongen en kwam het goed weg toen een uithaal van Volkert uiteenspatte op de lat. Ook in het restant van de tweede helft bleef HFC de betere ploeg, en moest Barendrecht zich noodgedwongen beperken tot het vasthouden van de voorsprong. In blessuretijd tikte Marc van Splunter de bal nog uit het doel, waardoor de drie punten op De Bongerd bleven. Barendrecht blijft daarmee vierde in de Tweede Divisie. Het wedstrijdverslag en wedstrijdbeelden vindt u hier.

BARENDRECHT ONDER-21 NAAR HALVE FINALE SHO-CUP

bvvlogoDinsdagavond stond de laatste poulewedstrijd van Barendrecht Onder-21 op het programma tegen toernooiorganisator SHO Onder-21. Na twee eerdere overtuigende overwinningen tegen SC Feyenoord en Nieuwenhoorn was deze wedstrijd de laatste stap naar de halve finale voor de SHO Onder-21 Cup. Met een mix elftal van spelers van Barendrecht 2, 3 en JO-19 werd aan de wedstrijd begonnen. Barendrecht was in de eerste helft zeer dominant en SHO kwam er niet aan te pas, wat resulteerde in een 4-0 ruststand. In de tweede helft lieten de jeugdtalenten van de BVV de teugels vieren en werd er nog drie keer door Barendrecht gescoord, evenals twee keer door SHO. Daarmee kwam de eindstand op 7-2. De Onder-21 talenten kijken dus terug op een goede wedstrijd, waarin vooral Sjacco Meijer opviel met vier doelpunten. De tegenstander in de halve finale van het toernooi is nog niet bekend.

STEM OP BVV BARENDRECHT IN RABOBANK CLUBKAS CAMPAGNE

RabobankBVV Barendrecht is dit jaar een van de deelnemers aan de Rabobank Clubkas Campagne. De Rabobank steunt met deze campagne verenigingen en stichtingen in de regio. Elk jaar stelt de bank hiervoor een bedrag beschikbaar, wat leden mogen verdelen over de verenigingen en stichtingen die meedoen.

Ruim 11.000 particuliere leden van de Rabobank kunnen van 27 maart tot en met 10 april 2018 stemmen via www.clubkascampagne.nl. Ieder Rabobank-lid ontvangt op 27 maart per post een stemkaart met een unieke stemcode waarmee ze online kunnen stemmen op 5 verenigingen of stichtingen. BVV Barendrecht is een van de verenigingen waar de Rabobank-leden hun stem op mogen uitbrengen. De club hoopt uiteraard dat alle BVV-leden die lid zijn van de Rabobank hun voorkeur uitspreken voor de voetbalvereniging!

BARENDRECHT JO-19 OVERTUIGEND LANGS QUICK

TN BVV JO19 1 02Met de schouders gingen eronder speelde Barendrecht JO-19 afgelopen zaterdag een van de beste competitiewedstrijden van dit seizoen. Dat resulteerde in een glansrijke 5-1 overwinning. In de eerste helft waren er al drie-vier goede mogelijkheden, maar pas vlak voor rust was het raak: Marouane Bakour demonstreerde zijn balkunsten waardoor Sjacco Meijer resoluut kon binnenschieten (1-0). Twee minuten was het opnieuw raak voor Meijer (2-0) door een assist van John Reinsma. Na de rust kreeg Barendrecht een penalty tegen (2-1), maar door de derde treffer van Meijer (3-1) in de 64e minuut trokken de jeugdtalenten de wedstrijd definitief naar zich toe. Niels Hanssen soleerde en scoorde 4-1, een kwartier voor het einde kopte Meijer zijn vierde treffer binnen (5-1). Na deze knappe overwinning en met een inhaalwedstrijd tegoed houden de rood/witten aansluiting met de koplopers in de competitie. Zaterdag volgt om 14.30 uur in Leidschendam de uitwedstrijd tegen RKAVV.

VVSB - BARENDRECHT OP ZATERDAG 24 MAART LIVE OP FOX

foxsports microfoonDe wedstrijd van BVV Barendrecht bij VVSB in de Tweede Divisie wordt volgende week zaterdag 24 maart live uitgezonden op Fox Sports. De aanvangstijd van de wedstrijd is door de live-uitzending ook vervroegd naar 15.30 uur. Het is de tweede keer dit seizoen dat een uitwedstrijd van BVV Barendrecht live wordt uitgezonden door de sportzender. Abonnees van de voetbalzender kunnen die zaterdag de verrichtingen van Barendrecht in Noordwijkerhout dus rechtstreeks volgen.

Begin dit jaar werd ook het duel van Barendrecht op bezoek bij HHC Hardenberg live uitgezonden door Fox Sports. Vorig jaar werd de thuisontmoeting van Barendrecht tegen VVSB ook al live uitgezonden door de sportzender.

 Digisource

Stersponsors