Welkom op de website van BVV Barendrecht

Laatste nieuws

BVV 1 BEZOEKT DE KOPLOPER

DE TN17 02Het eerste elftal gaat zaterdag op bezoek bij de voorlopig onbetwiste koploper in de Tweede Divisie: VV Katwijk. De ploeg van trainer Dick Schreuder heeft alle zeven wedstrijden tot nu toe gewonnen, met het indrukwekkende doelsaldo 20-3. Topscorer is Marciano Mengerink, ooit een jaar actief voor het Engelse FC Barnet, met vijf treffers.
Barendrecht 1 mist opnieuw de geschorste Danny Monster en de geblesseerde Daniel Esajas. Vorige week vielen ook Marlon Oranje en Richard Stolte geblesseerd uit. Het duel in Katwijk begint zaterdag om 15.30 uur.

 

 

BVV 1 OPNIEUW ONDERUIT (wedstrijdverslag)

TE TN17 02

Barendrecht 1 leed zaterdag de tweede nederlaag op rij. Na het verlies bij Kon. HFC was nu het ambitieuze De Dijk te sterk. De Amsterdammers wonnen met 1-3, dankzij twee goals van Chakib Tayeb en één van Jack Tuijp. Het uitgebreide wedstrijdverslag vindt u hier.

 


  

HULP GEZOCHT IN DE KANTINE!

BVV Barendrecht logoDe kantineploeg van BVV Barendrecht is dringend op zoek naar vrijwilligers die willen helpen in de keuken, bij het maken van tosti's en broodjes, en bij het opnemen van de bestellingen. De mensen van de kantineploeg zorgen ervoor dat we allemaal voor of na de training of wedstrijd wat kunnen eten, en zijn daarmee natuurlijk ook belangrijk voor de clubkas. Belangrijk én leuk werk dus, maar ze hebben grote behoefte aan nieuwe vrijwilligers om mee te helpen.

Interesse? Neem dan contact op met Jan Kooiman via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

 

 

GEEN JEUGDTRAININGEN IN HERFSTVAKANTIE

Training-BVV1 TNHet jeugdbestuur van BVV Barendrecht heeft in de aankomende voorjaarsvakantie een aangepast trainingsprogramma aangekondigd. Vanuit de overtuiging dat zowel spelers als hun trainers en assistenten zo nu en dan de accu moeten opladen, kiest het bestuur ervoor om in de vakanties een korte 'pauze' in te lassen.

Van maandag 16 t/m vrijdag 20 oktober wordt er door de breedtesport jeugd niet getraind. De selectie teams E en F trainen in deze periode ook niet. De overige selectie teams trainen aangepast en worden door hun trainers hierover ingelicht. Let op: eventuele wedstrijden op zaterdag 14 en zaterdag 21 oktober gaan uiteraard wel gewoon door!


BVV 1 FLINK ONDERUIT

AP TN17 02

Barendrecht 1 heeft een zware nederlaag geleden tegen Koninklijke HFC. De oudste club van Nederland, die tot vandaag evenveel punten had als Barendrecht, won op eigen terrein met 5-1. De rood-witten zakken daardoor naar de zevende plek in de Tweede Divisie, HFC stijgt naar plek drie. Melvin Winterberg maakte voor Barendrecht het enige doelpunt, Danny Monster kreeg rood. Het wedstrijdverslag vindt u hier.  

 

 

 Digisource

Stersponsors