Welkom op de website van BVV Barendrecht

Uitslagen,
Programma en
Uitgebreide Ranglijst:

klik hier

Vriendenloterij

Vriendenloterij

Laatste nieuws

BARENDRECHT ONDERUIT BIJ AFC

Adrie Poldervaart 02Na zes wedstrijd zonder nederlaag heeft Barendrecht zaterdag haar meerdere moeten erkennen in AFC. De zondagploeg won in Amsterdam met 3-0 van de Bongerdbewoners.

Barendrecht trad aan zonder routinier Danny Monster en zag in de eerste helft ook Jeffrey Aarts geblesseerd het veld verlaten. Daardoor kregen de rood/witten geen moment grip op de wedstrijd. Thuisploeg AFC kwam bovendien al na zes minuten op voorsprong via Koen Bosma. Na de rust besliste Magid Jansen het duel door voor AFC de 2-0 aan te tekenen. In de slotfase kreeg Barendrecht nog een derde treffer om de oren: Matthijs Jesse zette voor AFC de 3-0 eindstand op het scorebord. Het wedstrijdverslag van het duel volgt zondag.

BARENDRECHTSE TALENTEN VERSLAAN LEEFTIJDGENOTEN EXCELSIOR MAASSLUIS

Robin DriesseOp een zeer koud sportpark De Bongerd heeft het BVV Onder-21 talententeam afgelopen dinsdag gewonnen van de leeftijdgenoten van Excelsior Maassluis. Trainer Norman Lucas zag zijn pupillen met 2-1 winnen in de door SHO georganiseerde Onder-21 competitie. De BVV-talenten openden zeer sterk en hadden de eerste 20 minuten controle over de wedstrijd, maar de keeper van Excelsior Maassluis wist zijn doel schoon te houden. Vanwege een lichtstoring moest er naar een ander veld worden uitgeweken, wat na de hervatting een impact op het spel had. Excelsior Maassluis kwam beter voor de dag en scoorde dan ook de 0-1. In de tweede helft nam Barendrecht het initiatief weer over en scoorde Robin Driesse (foto) uit een penalty de 1-1, nadat Denzel Bijlhout was vastgehouden in het strafschopgebied. Barendrecht ging daarna voor de winst, die er kwam toen Denzel Bijlhout na een prima pass van Michael Bommeleyn met een prachtige lob de 2-1 wist te scoren.

NIEUWE NIEUWSBRIEF VERSCHENEN

Nieuwsbrief BVV BarendrechtBVV Barendrecht heeft deze week haar nieuwe digitale nieuwsbrief uitgebracht. . In deze nieuwsbrief vindt u weer uitgebreid voorwoord van voorzitter Martin Seltenrijch, die onder meer in gaat op deze nieuwsbrief, de problematiek van het vinden van vrijwilligers voor talrijke posities binnen de club, het onderzoek naar het kunstgras op sportpark De Bongerd en aanstaande veranderingen op bestuurlijk front. Verder is er aandacht voor commerciële zaken, algemene mededelingen, vrijwilligersvacatures en de activiteitenkalender.

Klik hier om de nieuwsbrief te downloaden. Voor aanmelden of afmelden voor de nieuwsbrief verwijzen wij u naar deze pagina.

UPDATE KNVB: ONDERZOEK RIVM NAAR KUNSTGRASVELDEN LEIDEND

KNVB logoNaar aanleiding van recente berichten in de media over rubbergranulaat op kunstgrasvelden, hecht de KNVB er waarde aan verenigingen op de hoogte te houden van de actuele stand van zaken. De berichten in de media van zondag en maandag zijn gebaseerd op een onderzoek dat is uitgevoerd door de autobandenbranche. Voor de veiligheid van het sporten op kunstgrasvelden met rubbergranulaat richt de KNVB zich op de resultaten van het officiële onderzoek dat het RIVM, in opdracht van het Ministerie van Volksgezondheid (VWS) momenteel uitvoert. De resultaten van dit onderzoek zijn medio december bekend. Voor de KNVB zijn de resultaten uit dit onderzoek leidend. Het RIVM en Ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport (VWS) hebben onlangs ook aangegeven dat op basis van de huidige gegevens er geen reden is te stoppen met sporten op de kunstgrasvelden. Meer informatie is te vinden op de website van de KNVB.

BARENDRECHT MOET DUEL BIJ JONG VITESSE OVERSPELEN

Danny Monster 03BVV Barendrecht moet de uitwedstrijd bij Jong Vitesse overspelen. Dat heeft de KNVB dinsdag bekend gemaakt. Jong Vitesse trad in het duel aan met drie spelers die volgens de KNVB-reglementen worden aangemerkt als eerste elftal spelers, één meer dan is toegestaan. Omdat de Vitesse-spelers Dauda (28) en Ota (29) ouder zijn dan 23, worden zij aangemerkt als spelers van het eerste elftal. De 20-jarige Nathan stond bij de Eredivisie-wedstrijd Vitesse – Heracles Almelo in de basis en wordt daarom ook aangemerkt als speler van het eerste elftal. Omdat Jong Vitesse de reglementen heeft overtreden, krijgen de Arnhemse beloftes drie punten in mindering én moet het duel met BVV Barendrecht worden overgespeeld. Het duel eindigde op zaterdag 12 november in een spectaculair 4-4 gelijkspel. Dispensatiespeler Dauda scoorde overigens drie keer voor Jong Vitesse, Nathan maakte de vierde Arnhemse treffer. Wanneer het duel wordt overgespeeld, is nog niet bekend.

 Digisource

Stersponsors