Welkom op de website van BVV Barendrecht

Vriendenloterij

Vriendenloterij

Laatste nieuws

KANTINE DONDERDAGAVOND WEER WEKELIJKS GEOPEND

bvvlogoDe zomerstop is bijna weer voorbij en veel teams zijn al begonnen aan de voorbereiding op het nieuwe voetbalseizoen.

Ook het kantineteam is weer opgeladen voor een nieuw voetbaljaar, dus vanaf komende donderdag is de kantine weer elke donderdagavond geopend. Ook rondom de diverse oefenduels op zaterdag kunt u de komend weekend uiteraard weer in de kantine terecht voor een hapje en een drankje.

BARENDRECHT KLOPT JONG RKC WAALWIJK IN OEFENDUEL

Ali Khaldi 01Het vlaggenschip van BVV Barendrecht heeft de draad weer opgepakt in de voorbereiding op het nieuwe seizoen. Na de twee nederlagen in de dubbele oefenduels van afgelopen zaterdag, wonnen de rood/witten dinsdagavond in eigen huis van Jong RKC Waalwijk. Tegen de Brabantse beloftes opende Ramy Salem al snel de score voor de thuisploeg. Pas na de rust liep Barendrecht verder uit en zorgden Ali Khaldi en Tim Eekman voor een ruime 3-0 overwinning.

Zaterdag oefent Barendrecht nog één keer: dan is Jodan Boys om 14.30 uur de tegenstander van de ploeg van trainer Adrie Poldervaart. Volgende week begint het seizoen met een wedstrijd in de tweede kwalificatieronde van de KNVB-beker: dan is de winnaar van VVOG - Gemert de opponent van Barendrecht. Zaterdag 26 augustus begint de competitie met een uitwedstrijd bij Rijnsburgse Boys.

OEFENPROGRAMMA BARENDRECHT 1 IN VOORBEREIDING OP NIEUWE SEIZOEN

Adrie Poldervaart 03Het vlaggenschip van BVV Barendrecht speelt in de voorbereiding diverse oefenduels. Hieronder vindt u het programma voor de ploeg van trainer Adrie Poldervaart.

Zaterdag 29 juli: Barendrecht - OJC Rosmalen (5-2)
Dinsdag 1 augustus: USV Hercules - Barendrecht (0-1)
Zaterdag 5 augustus: Barendrecht - Smitshoek (2-0)
Dinsdag 8 augustus: Quick Boys - Barendrecht (1-4)
Zaterdag 12 augustus: Barendrecht - Capelle (0-2)
Zaterdag 12 augustus: Leonidas - Barendrecht (4-1) 
Dinsdag 15 augustus: Barendrecht - Jong RKC Waalwijk (3-0) 
Zaterdag 19 augustus: Barendrecht - Jodan Boys (14.30 uur).

BARENDRECHT TWEEMAAL ONDERUIT IN OEFENDUELS

Marlon OranjeHet eerste elftal van BVV Barendrecht heeft de eerste nederlagen in de voorbereiding moeten slikken. De rood/witten kwamen zaterdag tweemaal in actie in oefenduels. Aan het begin van de middag was regiogenoot Capelle met 2-0 te sterk op sportpark De Bongerd. Olaf van der Sande maakte beide goals voor de Slotbewoners. Aan het begin van de avond trapte Barendrecht opnieuw af, ditmaal op het terrein van WFB waar tegen Leonidas om de Patrick Stolk Cup werd gespeeld. Tegen de oude ploeg van de huidige assistent-trainer zorgde Marlon Oranje (foto) nog wel voor de 1-0 voorsprong, maar daarna was Leonidas de bovenliggende partij. Het vermoeide Barendrecht zag de Rotterdammers uitlopen nar een 4-1 overwinningn. Het wedstrijdverslag van de twee oefenduels op zaterdag vindt u hier. Komende dinsdag oefent Barendrecht tegen Jong RKC Waalwijk, op De Bongerd wordt om 19.30 uur afgetrapt. Zaterdag komt Jodan Boys naar Barendrecht, dan is de aanvang 14.30 uur.

BARENDRECHT KNAP LANGS QUICK BOYS

BM TN17 01Barendrecht blijft winnen in de voorbereiding op het nieuwe voetbalseizoen in de Tweede Divisie. Na zeges op OJC Rosmalen, USV Hercules en Smitshoek klopten de rood/witten dinsdagavond in Katwijk Quick Boys met 4-1. Voor de rust scoorde Bas Mourits (foto) twee keer, na de onderbreking mikten de invallers Marlon Oranje en Robin Driesse raak. Barendrecht speelde sterk in de duinen van Katwijk. Quick Boys kwam na de 0-1 van Mourits even terug, maar daarna denderden de rood-witten door.

Komende zaterdag zijn er twee duels, eerst is het op De Bongerd Barendrecht-Capelle (13.00 uur) en later op de dag Barendrecht-Leonidas (18.00 uur, op het veld WFB in Ouddorp).

 Digisource

Stersponsors