Welkom op de website van BVV Barendrecht

Uitslagen,
Programma en
Uitgebreide Ranglijst:

klik hier

Vriendenloterij

Vriendenloterij

Laatste nieuws

DONDERDAGAVOND GEEN TRAININGEN BREEDTESPORT-TEAMS VANWEGE STORM

bvvlogoVanwege de aangekondigde storm heeft het jeugdbestuur besloten om alle jeugdtrainingen voor de breedtesport voor donderdagavond af te lasten. De breedtesport-teams zullen donderdagavond dus niet trainen. De afgelasting is vooralsnog niet van toepassing op de selectieteams, maar die kunnen bij hun trainer of leider informeren of er donderdagavond getraind wordt.


JONG VITESSE - BARENDRECHT AFGELAST

Danny MonsterHet vlaggenschip van BVV Barendrecht zou donderdagavond de over te spelen wedstrijd bij Jong Vitesse inhalen, maar vanwege de slechte weersomstandigheden is de wedstrijd van donderdagavond afgelast. Het is nog niet bekend wanneer het duel nu opnieuw op de voetbalkalender komt. Dit najaar sleepte Barendrecht op sportpark Papendal een zwaarbevochten 4-4 gelijkspel uit het vuur, maar de wedstrijd moet worden overgespeeld omdat Jong Vitesse teveel dispensatiespelers opstelde. Vanwege de afgelasting moet het duel nu opnieuw worden ingepland.

Ook zaterdag komt Barendrecht overigens niet in actie. Vanwege de voorjaarsvakantie is er een inhaalprogramma in de Tweede Divisie, maar de tegenstanders van de duels die Barendrecht nog moet inhalen hebben allemaal andere wedstrijdverplichtingen. De ploeg van trainer Adrie Poldervaart is zaterdag dus vrij.

RICHARD STOLTE BLIJFT BIJ BARENDRECHT

Richard StolteRichard Stolte speelt ook komend seizoen bij BVV Barendrecht. De voormalig profvoetballer van SC Heerenveen, FC Emmen, Fortuna Sittard en Excelsior Rotterdam heeft deze week bekend gemaakt ook na de zomer actief te blijven op sportpark De Bongerd.

Stolte is bezig aan zijn eerste volledige seizoen bij Barendrecht, maar de aanvallende middenvelder trainde ook vorig seizoen al mee bij de Bongerdbewoners. Destijds revalideerde Stolte van een forse blessure, waardoor hij pas vanaf vlak voor de winterstop wedstrijdfit is en een basisplaats heeft bij Barendrecht. Zaterdag viel Stolte in de wedstrijd tegen FC Lienden overigens uit met een hamstringblessure, maar van die kwetsuur is hij vermoedelijk op korte termijn weer hersteld. Stolte moet donderdagavond wel de wedstrijd bij Jong Vitesse aan zich voorbij laten gaan.

GEEN JEUGDTRAININGEN IN VOORJAARSVAKANTIE

Training-BVV1 TNHet jeugdbestuur van BVV Barendrecht heeft in de aankomende voorjaarsvakantie een aangepast trainingsprogramma aangekondigd. Vanuit de overtuiging dat zowel spelers als hun trainers en assistenten zo nu en dan de accu moeten opladen, kiest het bestuur ervoor om in de vakanties een korte 'pauze' in te lassen.

Van maandag 27 februari t/m vrijdag 3 maart wordt er door de jeugd niet getraind. Let op: eventuele wedstrijden op zaterdag 25 februari en zaterdag 4 maart gaan uiteraard wel gewoon door!


NIEUWE NIEUWSBRIEF VERSCHENEN

Nieuwsbrief BVV BarendrechtBVV Barendrecht heeft deze week haar nieuwe digitale nieuwsbrief uitgebracht. In deze nieuwsbrief vindt u weer uitgebreid voorwoord van voorzitter Martin Seltenrijch, diverse mededelingen, aandacht voor commerciële zaken, vrijwilligersvacatures en de activiteitenkalender.

Klik hier om de nieuwsbrief te downloaden. Voor aanmelden of afmelden voor de nieuwsbrief verwijzen wij u naar deze pagina.
 Digisource

Stersponsors