Welkom op de website van BVV Barendrecht

Uitslagen,
Programma en
Uitgebreide Ranglijst:

klik hier

Vriendenloterij

Vriendenloterij

Laatste nieuws

ZATERDAG: BARENDRECHT IN EIGEN HUIS TEGEN KATWIJK

Adrie Poldervaart 02Na de midweekse bekerwinst in het KNVB-bekertoernooi, speelt Barendrecht zaterdag haar derde wedstrijd in de Tweede Divisie. De rood/witten treden dan in eigen huis aan tegen Katwijk. De Oranjehemden haalden vier punten uit hun eerste twee wedstrijden op het nieuwe amateurpodium, door te winnen van TEC en een gelijkspel tegen Jong AZ. Barendrecht wacht nog op de eerste zege na een nederlaag tegen Spakenburg in de openingswedstrijd en een remise bij GVVV. Ten opzichte van het bekerduel met Juliana '31, kan trainer Adrie Poldervaart zaterdag vermoedelijk weer beschikken over keeper Marc van Splunter, verdediger Patrick Stolk en aanvaller Daniël Esajas. Het drietal bleef woensdagavond aan de kant om fit te blijven voor de competitiewedstrijd tegen Katwijk. Vorig seizoen won Katwijk met ruime cijfers op De Bongerd (0-3), dus Barendrecht heeft in eigen huis wat recht te zetten tegen de eenmalig Topklasse-kampioen. De wedstrijd begint zaterdag om 14.30 uur.

BVV BARENDRECHT ORGANISEERT REUNIE VOOR OUD-LEDEN OP ZATERDAG 17 SEPTEMBER

bvvlogoBVV Barendrecht viert dit jaar haar 90-jarig jubileum. Daarvoor organiseert de club eind september een grote feestavond voor al haar huidige leden, maar ook aan de voormalige leden van de BVV wordt gedacht. Op zaterdag 17 september organiseert de club namelijk een reünie voor iedereen die in het verleden bij de voetbalvereniging betrokken is geweest. Uiteraard moet de bijeenkomst een gezellig samenzijn worden van vele oudgedienden. De organisatie van de reünie is in handen van zes BVV-vrijwilligers. De reünie is gratis toegankelijk en begint op 17 september om 13.00 uur in het jeugdhonk. Wie wil deelnemen, moet zich wel van tevoren opgeven bij Pieter van Hengel (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.) of kan zich aanmelden via de speciale Facebook-pagina die voor de reünie is opgezet. Daar staan ook de voorwaarden voor aanmelding vermeld. Wie nog leuke foto's uit zijn BVV-team heeft, wordt tenslotte ook van harte uitgenodigd om die in te sturen!

DERBYSTART BALLEN IN TWEEDE DIVISIE

DerbystarHet was u wellicht al opgevallen, maar naast de Eredivisie en de Jupiler League is Derbystar dit seizoen ook in de Tweede en Derde Divisie de officiële wedstrijdbal. Vanaf 1 juli is de samenwerking gestart tussen de divisies en Sportdirect.com, de webshop die als Official Supplier voetballen levert van Derbystar. De wedstrijdbal van de Tweede en Derde Divisie is de Derbystar Brillant APS in witte uitvoering. De Derbystar-bal is FIFA-approved en uitgevoerd in stralend wit met een klassieke uitstraling. De samenwerking betreft de komende drie seizoenen. Dat de keuze is gevallen op Derbystar, is ook te danken aan de goede ervaringen met de Eredivisie en Jupiler League, aldus Willy Sticker, voorzitter Coöperatieve Vereniging Tweede en Derde Divisie: “Al jarenlang is Sportdirect.com een uitstekende partner, met een hoge leverbetrouwbaarheid en de beste kwaliteit. De Derbystar bal staat bekend om zijn stabiele eigenschappen en wordt bovendien het beste beoordeeld door de spelers."

BARENDRECHT DOOR IN KNVB-BEKER NA ZEGE OP JULIANA '31

knvb bekerBarendrecht 1 heeft woensdagavond de volgende ronde bereikt van het KNVB-bekertoernooi. Op de eigen Bongerd wonnen de rood/witten met 3-1 van Juliana '31, dat uitkomt in de zondag derde divisie. Vlak voor rust kwam het sterkere Barendrecht op voorsprong uit een penalty van Tim Eekman. Rond het uur besliste Melvin Winterberg het duel met de 2-0. Invaller Ramy Salem maakte tien minuten voor tijd de 3-0, waarna de gasten uit Malden uit een strafschop nog de eretreffer (3-1) maakten. Het wedstrijdverslag vindt u hier.

Dankzij de zege bekert Barendrecht verder in het KNVB-bekertoernooi. Nu maken de rood/witten kans op een ontmoeting met een profclub, die in de volgende ronde instromen. De afgelopen seizoenen kwamen de Bongerdbewoners onder meer uit tegen FC Groningen en SBV Excelsior. De loting voor de volgende ronde is zaterdag.

NIEUWE PRESENTATIEGIDS DEZE WEEK BEZORGD

presgids2016BVV Barendrecht heeft ook dit jaar weer een prachtige presentatiegids uitgebracht. Het jaarlijkse boekwerk van de club is net als voorgaande jaren tot stand gekomen dankzij de inzet van verschillende vrijwilligers, die voor de teksten, beelden en advertenties in de gids hebben gezorgd. Natuurlijk komen er ook talrijke vrijwilligers, trainers, sponsors en andere BVV-betrokkenen aan het woord in de 100 pagina's tellende presentatiegids. De presentatiegids wordt deze week bezorgd bij alle BVV-leden in Barendrecht, Portland, Heerjansdam en Ridderkerk. Zaterdag wordt er rondom Barendrecht - Katwijk nog officieel stil gestaan bij het verschijnen van de nieuwe gids. De Bondt grafimedia communicatie, dat net als voorgaande jaren de productie voor haar rekening nam, zal dan uiteraard een exemplaar uitgereikt krijgen. Wie deze week geen gids ontvangt of extra exemplaren wil, kan die vanaf zaterdag afhalen in de kantine van sportpark De Bongerd.

 Digisource

Stersponsors