Welkom op de website van BVV Barendrecht

Laatste nieuws

EERVOLLE VERMELDING VOOR JOHAN VAN DER POLS EN ECHTPAAR SCHIPPERS

johan sportgalaDe gemeente Barendrecht hield vrijdagavond het Sportgala 2018. Tijdens de 41ste editie van het evenement werden verschillende sporters en sportteams uit Barendrecht in het zonnetje gezet voor hun sportieve prestaties. Tijdens een gala-avond in theater Het Kruispunt werden alle genomineerden feestelijk ontvangen.

Onder de genomineerden waren twee BVV'ers die een eervolle vermelding in ontvangst mochten nemen. Aanvoerder Johan van der Pols (foto) van het G-team van BVV Barendrecht kreeg een eervolle vermelding in de categorie Gehandicapte Sporter. Ook het vrijwilligersechtpaar Tony en Herman Schippers kreeg een eervolle vermelding in de categorie Sportvrijwilliger, als waardering voor hun tomeloze inzet in de kantine van BVV Barendrecht. De club is uiteraard trots op de eervolle vermeldingen van Johan, Tony en Herman!

SALEM, ESAJAS EN AARTS BLIJVEN BARENDRECHT TROUW

RS TN17 01BVV Barendrecht kan ook de zomer beschikken over de diensten van een drietal sterkhouders. Ramy Salem, Daniël Esajas en Jeffrey Aarts komen ook volgend seizoen uit voor de Bongerdbewoners.

Voor Salem wordt het na de zomerstop zijn derde seizoen bij BVV Barendrecht. De behendigde aanvaller kwam 2,5 jaar geleden over van de amateurs van Sparta Rotterdam en scoorde dit seizoen al zeven keer. Spits Daniël Esajas, opgeleid in de eigen Barendrecht-jeugd, begint na de zomer aan zijn zevende seizoen in de hoofdmacht. Centrale verdediger Jeffrey Aarts begint volgend seizoen eveneens aan zijn zevende jaargang op sportpark De Bongerd. Hij kwam destijds over van SV Nootdorp.

DAMMES VAN WILGENBURG TERUG ALS SCOUT BIJ BVV BARENDRECHT

Dammes van WilgenburgDammes van Wilgenburg keert terug bij BVV Barendrecht. Het Rotterdamse voetbaldier, die al decennia bij vele clubs in de regio als voetballer, trainer en in de technische staf actief is geweest, wordt vanaf 1 maart weer actief als scout voor de hoofdmacht op sportpark De Bongerd. In die rol gaat hij voor de rood/witten op zoek naar aanstormend talent dat Barendrecht kan inzetten voor het eerste elftal.

De 74-jarige Dammes was al eerder actief voor de club als wedstrijdanalist en scout, maar stopte met die werkzaamheden in 2013. De betrokkenheid bij BVV Barendrecht bleef, zo bleek onder meer uit een interview met de website Voetbal Rotterdam afgelopen december. De club is dan ook blij dat Dammes vanaf maart weer actief is voor BVV Barendrecht!

ELSON DO ROSARIO ALMEIDA NAAR BARENDRECHT

Elson do Rosario AlmeidaBarendrecht heeft zich voor komend seizoen versterkt met Elson do Rosario Almeida. De rechter vleugelverdediger komt na de zomer over van Excelsior Maassluis, waarmee hij net als Barendrecht actief is in de Tweede Divisie. De 27-jarige Rosario Almeida verdedigt sinds drie seizoenen het shirt van de tricolores. De in Lissabon Kaapverdiaan kwam daarvoor uit voor de profs van FC Emmen en doorliep de jeugdopleiding van FC Utrecht. Na de zomer wordt Barendrecht de vierde club waar Rosario Almeida actief wordt.

Eerder deze week werd bekend dat ook keeper Nick van der Ploeg Capelle volgend seizoen verruilt voor Barendrecht. Delano A Cohen, die eerder al een seizoen op De Bongerd actief was, komt daarnaast over van Quick Boys.

BARENDRECHT ONTVANGT DE TREFFERS

AK TN17 01Na een weekje rust hervat het vlaggenschip van BVV Barendrecht zaterdag de competitie. In de Tweede Divisie ontvangen de rood/witten De Treffers. De tweemalig landskampioen boekte in de vorige speelronde een zege op concurrent Jong Sparta (3-2), maar De Treffers verkeerd nog altijd in degradatiezorgen. Wel trok de ploeg in de winterstop drie versterkingen aan. Niek Versteegen en Niels Wouters kwamen over van het nagenoeg failliette dorpsgenoot Achilles '29 en waren in een midweeks oefenduel allebei trefzeker. Ook Cendrino Misidjan keerde deze week na een profavontuur terug bij De Treffers. Barendrecht doet het na de winterstop gewoon met dezelfde selectie, dus de ploeg van trainer Adrie Poldervaart zal zaterdag weinig verrassingen kennen. Ondanks de nederlaag bij HHC Hardenberg (1-3) doet Barendrecht het immers prima in de Tweede Divisie, met een vijfde plaats op de ranglijst. Het duel tegen De Treffers begint zaterdag om 14.30 uur op De Bongerd.

 Digisource

Stersponsors