Welkom op de website van BVV Barendrecht

Uitslagen,
Programma en
Uitgebreide Ranglijst:

klik hier

Vriendenloterij

Vriendenloterij

Laatste nieuws

PRIJZENLIJST LOTERIJ NIEUWE KLEEDKAMERS UITGEBREID

loterij lot voorbeeldBVV Barendrecht organiseert de komende maanden een loterij om geld op te halen voor de renovatie van diverse kleedkamers. Een deel van de kleedkamers van de accommodatie van de voetbalvereniging is aan vervanging of renovatie toe om de honderden voetballers van de club weer een passend onderkomen te bieden.

Eén van de acties om daar geld voor op te halen is een loterij, waarvoor diverse sponsoren prijzen beschikbaar hebben gesteld. Deelnemers aan de loterij kunnen onder meer een Hyundai i10, een cruise, een scooter en een electrische fiets winnen. De volledige prijzenlijst die tot nu toe bekend is vindt u hier. Loten kosten 5 euro per stuk en zijn te koop achter de bar in de kantine en via de bestuursleden van de club. De trekking van de loterij is op zaterdag 17 december 2016.

BARENDRECHT GELIJK IN OEFENDUEL MET ASWH

Richard StolteBarendrecht heeft dinsdagavond gelijk gespeeld in een oefenduel met ASWH. In Hendrik-Ido-Ambacht werd het 2-2 tegen de ploeg van oud-Barendrecht trainer Jack van den Berg. De oefenmeester zag zijn ploeg uitstekend uit de startblokken komen, want Bart de Prez schoot de Ambachters al na vier minuten op voorsprong. In de achttiende minuut kwam ASWH op 2-0 dankzij Ruben Post. Vlak daarna trok Barendrecht het initiatief naar zich toe: Gomes Almeida maakte de aansluitingstreffer (2-1) en na iets meer dan een half uur spelen trok Richard Stolte (foto) de stand weer gelijk (2-2). Voor de middenvelder, terug van een zware blessure, was het zijn eerste treffer voor Barendrecht 1. De tweede helft bood de toeschouwers minder spektakel, maar ASWH was nog wel twee keer dichtbij een treffer. De thuisploeg trof echter tweemaal de paal en moest dus genoegen nemen met een 2-2 gelijkspel tegen Barendrecht.

NIEUWE NIEUWSBRIEF VERSCHENEN

Nieuwsbrief BVV BarendrechtBVV Barendrecht heeft deze week haar nieuwe digitale nieuwsbrief uitgebracht. In deze nieuwsbrief vindt u onder meer een uitgebreid voorwoord van voorzitter Martin Seltenrijch. Daarin legt de voorzitter onder meer nog eens uit wat de motieven zijn achter de loterij, die een belangrijke rol moet spelen in de realisatie van nieuwe kleedkamers op sportpark De Bongerd. Verder verduidelijkt Seltenrijch waarom de feestavond ter ere van het 90-jarig jubileum is uitgesteld, naar zaterdag 22 oktober a.s. Verder is er aandacht voor de verzorging, leest u een herhaalde oproep voor het inleveren van pasfoto’s voor nieuwe spelerspassen en is de activiteitenkalender uitgebreid. Uiteraard vindt u ook diverse vrijwilligersvacatures in de nieuwsbrief.

Klik hier om de nieuwsbrief te downloaden. Voor aanmelden of afmelden voor de nieuwsbrief verwijzen wij u naar deze pagina.

FEESTAVOND JUBILEUM VERPLAATST, TOEGANG GRATIS VOOR LEDEN

bvvlogoBVV Barendrecht heeft de feestavond ter gelegenheid van haar 90-jarig jubileum verplaatst. De feestavond zou oorspronkelijk op vrijdag 30 september gehouden worden, maar de jubileumviering is nu verplaatst naar zaterdag 22 oktober. Daarbij is tevens besloten om op deze avond geen entree te heffen, dus de toegang is voor alle leden gratis. Leden kunnen op de feestavond en vertoon van hun lidmaatschapskaart bij de ingang twee toegangsbewijzen ophalen, waarbij er wel een maximum aantal kaarten beschikbaar is, dus “vol is vol”. Mensen die reeds kaarten gekocht hadden kunnen deze bij de bar inleveren en krijgen uiteraard hun geld terug. Het bestuur hoopt op een geweldige opkomst en gezellige avond die zal worden opgeluisterd met muziek van de veelzijdige band “Beethoven”.

BARENDRECHT TEN ONDER IN MAASSLUIS

Jeffery Aarts TN 04BVV Barendrecht is er vandaag niet in geslaagd om te winnen in de Tweede Divisie. In een uitwedstrijd was Excelsior Maassluis met 1-0 te sterk voor de ploeg van trainer Adrie Polderwaart. Een strafschop vanwege hands werd Barendrecht na rust fataal, het betekende de enige treffer van de wedstrijd.

Dankzij de overwinning stijgt de kampioen van de Topklasse van afgelopen jaar weer over BVV Barendrecht heen op de ranglijst en mengt zicht tussen de ploegen in de middenmoot. BVV Barendrecht zakt wat weg op de ranglijst met zeven punten uit zeven duels. Aanstaande dinsdag speelt BVV Barendrecht een oefenwedstrijd tegen ASWH om 20.00 uur in Hendrik-Ido-Ambacht. Het uitgebreide verslag en de samenvatting vindt u hier.

 Digisource

Stersponsors