Welkom op de website van BVV Barendrecht

Uitslagen,
Programma en
Uitgebreide Ranglijst:

klik hier

Vriendenloterij

Vriendenloterij

Laatste nieuws

BARENDRECHT ZATERDAG OP BEZOEK BIJ DE TREFFERS

Danny Monster 01Na een voetbalvrij weekend komt het vlaggenschip van BVV Barendrecht zaterdag weer in actie. De ploeg van trainer Adrie Poldervaart gaat op bezoek bij De Treffers. De zondagclub uit Groesbeek is dit seizoen in eigen huis nog ongeslagen, maar stapte op eigen veld ook pas één keer met een overwinning van het veld. De andere vier thuisbeurten eindigden in een gelijkspel. Ook Barendrecht weet wat gelijkspelen is; de rood/witten kwamen in de helft van hun wedstrijden met een remise van het veld, waaronder de teleurstellende 3-3 tegen HFC in het laatste competitieduel waarin de Bongerdbewoners de zege uit handen gaven. De Treffers boekten in hun laatste wedstrijd juist een 3-1 zege bij HHC Hardenberg en tankten midweeks nog zelfvertrouwen in een oefenduel met Rood-Wit, dat met liefst 10-0 werd gewonnen. De wedstrijd op sportpark Zuid in Groesbeek begint zaterdag om 18.00 uur.

SPORTPLAATJESACTIE JUMBO VOLGENDE WEEK VAN START

Jumbo voetbalplaatjesJumbo Barendrecht start volgende week met haar sportplaatjesactie! Bij die actie ontvangen klanten vanaf woensdag 2 november bij elke € 15,- aan boodschappen een setje met BVV Barendrecht-sportplaatjes cadeau! Alle jeugdleden van de club zijn onlangs op de foto gegaan voor dit voetbalplaatjesalbum, dus het sparen kan nu eindelijk beginnen!

Alle sportplaatjes kunnen worden verzameld in het speciaal voor BVV Barendrecht ontworpen verzamelalbum, dat alle jeugdleden vanaf zaterdag 29 oktober gratis ontvangen van hun leider of trainer. Overige leden en geïnteresseerden kunnen het album aanschaffen bij Jumbo Barendrecht. Natuurlijk kun je ook familieleden en kennissen vragen of ze ook voor je willen sparen, zodat je snel alle BVV-voetballers bij elkaar hebt gespaard!

LAATSTE WEEK 'CASH VOOR JE CLUB' ACTIE CARNISSE VESTE

gteam carnissevesteEen brede afvaardiging van BVV Barendrecht was afgelopen weekend present in winkelcentrum Carnisse Veste. Talrijke spelers en vrijwilligers van de BVV presenteerden zich aan het winkelend publiek, voor de laatste week van de 'Cash voor je Club' actie. Trainer Henk Vermeer was met zijn G-team aanwezig (foto), maar ook trainer Carlo Maat was met de E-pupillen present, net als trainer Sven Louter en coördinator Paulien Jeurissen met de F-pupillen en Eric en Claudia Baden met de spelertjes van de IKEA Barendrecht Champions League. Kantinebeheerders Jolanda & Dennis van Haften en Sandra de Jong van de activiteitencommissie completeerden de afvaardiging vanuit de BVV. Iedereen heeft ontzettend hard zijn best gedaan om het aantal muntjes voor de club in de laatste week nog te laten stijgen. Volgende week wordt de opbrengst voor alle verenigingen bekend gemaakt en wordt duidelijk wat de 'Cash voor je Club' actie in Carnisse Veste heeft opgeleverd voor onze voetbalvereniging.

SVEN LOUTER NIEUWE HOOFDTRAINER F-PUPILLEN BVV BARENDRECHT

Sven LouterSven Louter is na de herfstvakantie benoemd tot nieuwe hoofdtrainer van de F-pupillen (JO9). De 19-jarige oefenmeester komt zelf uit in het tweede en derde elftal van BVV Barendrecht, maar verdiende de afgelopen jaren ook zijn sporen als jeugdtrainer op sportpark De Bongerd. Inmiddels is hij voor het derde seizoen actief bij selectieteams van de jeugdopleiding van de BVV.

Sven, al sinds de Bongerdjes speler bij BVV Barendrecht, was de afgelopen jaren trainer van Barendrecht F2 en trainde sinds de zomer de E-selectie. Vanwege zijn betrokkenheid, talent en zijn uitstekende omgang met kinderen heeft de club nu besloten om hem te benoemen tot nieuwe hoofdtrainer van de F-pupillen, de jongste voetbaljeugd van BVV Barendrecht die in competitieverband in actie komt.

AANNEMINGSBEDRIJF KRAAIJEVELD EN LOUTER PROMOTIES STEKEN 35+ TEAMS IN HET NIEUW

Kraaijeveld 35plusAannemingsbedrijf Kraaijeveld heeft de sponsoring van haar 35+ team voortgezet. Onder de naam Kraaijeveld (foto) doet het team al jaren mee aan de interne voetbalcompetitie op de woensdagavond bij BVV Barendrecht. De spelers voetballen voor hun gezondheid en plezier in de interne competitie. In de nieuwe outfit speelde Kraaijeveld vorige week in een doelpuntrijk duel met 5-5 gelijk.

Ook Louter Promotions stak een 35+ team in het nieuw. Eigenaar Marcel Louter komt zelf uit in het team van Louter Promotions en is tevens coördinator van de 35+ competitie. Heeft u zelf belangstelling om mee te gaan spelen? Neem dan contact op met Marcel Louter.

 Digisource

Stersponsors