Welkom op de website van BVV Barendrecht

Laatste nieuws

MAANDAG GEEN TRAININGEN OP DE BONGERD

bvvlogoVanwege het winterweer zijn alle trainingen op sportpark De Bongerd maandagavond 11 december afgelast. In eerste instantie was de afgelasting alleen voor de jeugdteams, maar gezien de sneeuwval zijn ook alle trainingen voor de senioren inmiddels afgelast. Voor de andere dagen in de komende week, wordt aan de hand van de weersverwachtingen per dag bekeken of de trainingen door kunnen gaan.BARENDRECHT ONDERUIT BIJ KOZAKKEN BOYS

DM TN17 03Het eerste elftal van BVV Barendrecht heeft zaterdag na vier zeges op rij verloren van Kozakken Boys. In Werkendam werd het 3-0 voor de thuisploeg. De zege voor Kozakken Boys kwam vlak voor en vlak na rust tot stand: vijf minuten voor de thee Ahmad Mendes Moreira de 1-0, drie minuten na de onderbreking zorgde Everton Pires Tavares voor de 2-0. Barendrecht had weinig in te brengen tegen het sterkere Kozakken Boys, dat de overwinning dan ook eenvoudiger over de streep trok. Ahmed Mendes Moreira zorgde zeven minuten voor tijd nog voor de 3-0. 

Barendrecht blijft ondanks de nederlaag vijfde in de Tweede Divisie, al kwam dat ook doordat sommige tegenstanders wegens afgelastingen niet in actie kwamen. Het wedstrijdverslag vindt u hier.

KERSTKLAVERJASSEN BIJ BVV BARENDRECHT OP ZATERDAG 23 DECEMBER

KlaverjassenHet loopt alweer tegen het einde van het jaar en dus is het weer tijd voor het traditionele Kerstklaverjassen op sportpark De Bongerd. Die activiteit vindt dit jaar plaats op de zaterdag voor Kerst, op zaterdag 23 december. In de kantine aan de Dierensteinweg in Barendrecht kunt u meedoen in koppels van twee, maar meedoen kan ook alleen, dan wordt u aan een andere deelnemer gekoppeld. De kosten voor deelname bedragen € 3,00 per persoon, maar u kunt dan ook mooie prijzen winnen. De deuren van de kantine gaan om 13.00 uur open voor de inschrijving, het klaverjassen begint om 13.45 uur. Er worden drie partijen gespeeld van 16 beurten. U hoeft zich niet van tevoren aan te melden. Het is ook niet noodzakelijk dat u lid bent van BVV Barendrecht; iedereen is welkom tijdens het traditionele Kerstklaverjassen, ook als u niet wilt meespelen. Voor meer informatie kunt u bellen met de heer Ad den Otter via 0180 - 611339.

DOELEN TERUGPLAATSEN NA TRAININGEN

bvvlogoHelaas gebeurt het nog steeds met grote regelmaat dat er na de trainingen van de diverse selecties en elftallen goals op de trainingsvelden worden achtergelaten. Dit varieert van de officiële wedstrijdgoals tot aan de kleine Bongerdjes-doeltjes. Dit materiaal achterlaten op de velden geeft echter veel problemen voor de groepen die na een andere groep komen trainen, als wel voor de mensen die de velden onderhouden. Hetzelfde geldt voor het opruimen van de gebruikte trainingsmaterialen: ballen, hoedjes, hesjes, etc worden niet altijd correct in de lockers teruggezet. BVV Barendrecht is graag zuinig op het trainingsmateriaal en wil overlast voor andere trainers voorkomen, dus daarom nogmaals het uitdrukkelijk verzoek om na elke training de goals en overige trainingsmaterialen op correcte wijze op te ruimen!

WEER FLINKE NEDERLAAG VOOR BARENDRECHT JO-19

TN BVV JO19 1 03Barendrecht Jo-19 heeft zaterdag opnieuw een pijnlijke nederlaag geleden. De rood/witten gingen wederom met 5-1 onderuit, ditmaal tegen JVOZ. Daardoor zakken de junioren af naar de vierde stek op de ranglijst. In deze wedstrijd was er opnieuw weinig overtuiging bij de junioren te bespeuren. In de eerste helft dreigde al een achterstand van bijna 0-3. Marouane Bakour kon in de 45e minuut nog net voor de aansluitingstreffer zorgen 1-2. Hierdoor was in de beginfase na de rust nog uitzicht op 2-2. Ondanks dat de gelijkmaker in de lucht hing, verloren de rood/witten opnieuw grip op de wedstrijd. Zo volgde in de een kwartier voor tijd de 1-3. Tegen het eind van de wedstrijd gingen de talenten vooral uit hun positie lopen en liep JOVZ uit naar 1-5. Hopelijk kan het team van het trainersduo Lucas en Lookermans snel de draad weer oppakken. Dit zal dan aanstaande zaterdag moeten gebeuren in de uitwedstrijd tegen Kampong, momenteel de lijstaanvoerder.

 Digisource

Stersponsors