Welkom op de website van BVV Barendrecht

Schakelpagina

“De Topklasse is echt een belevenis!” (Interview Rob van den Eijnden en Martin Seltenrijch)

Martin Seltenrijch (links) en Rob van den Eijnden (rechts)BVV Barendrecht staat voor een jaar vol uitdagingen. Na de zomer staat er met Adrie Poldervaart voor het eerst in negen jaar een nieuwe trainer voor de groep, die ervoor moet zorgen dat Barendrecht zich kwalificeert voor de nieuw in te voeren Tweede Divisie. Daarnaast krijgt hij de taak om aanstormend jeugdtalent in te passen in de hechte spelersgroep, die nagenoeg intact blijft. Een dubbelinterview met beleidsbepalers Rob van den Eijnden (voetbaltechnische zaken) en Martin Seltenrijch (voorzitter), die niet in de war raken. “We zijn de rust zelve. Bij Barendrecht gebeuren nooit gekke dingen!”

Lees meer: “De Topklasse is echt een belevenis!” (Interview Rob van den Eijnden en Martin Seltenrijch)

"Verzekeren tegen arbeidsongeschiktheid? Waarom zou ik?" (Meeùs)

Willem Nouwen en Simon Heykoop van MeeùsWanneer u als ondernemer arbeidsongeschikt wordt (door ziekte of een ongeval) kunt u geen beroep doen op sociale verzekeringen. Een bijstandsuitkering ontvangt u pas als u helemaal geen inkomen of vermogen meer heeft. U moet dus zelf voor financiële zekerheid zorgen. Toch hebben 4 van de 10 ondernemers niet of nauwelijks maatregelen getroffen tegen arbeidsongeschiktheid. Hoe heeft u het geregeld?

Lees meer: "Verzekeren tegen arbeidsongeschiktheid? Waarom zou ik?" (Meeùs)

Yorik van Deelen: liever BVV 1 dan BVO 2

Yorik van Deelen in actieBARENDRECHT - Hij voetbalde in de Feyenoord-jeugd met onder anderen Elvis Manu, Matthew Steenvoorden en Karim Rekik, speelde twee jaar bij de reserves van NAC, maar is sinds deze zomer speler van de BVV Barendrecht: Yorik van Deelen (21). De snelle linksachter uit Zwijndrecht veroverde bijna geruisloos een basisplaats in het elftal van Jack van den Berg, dat ook na de regioderby tegen Capelle (2-2) in de top van de topklasse blijft. Hoog tijd voor een nadere kennismaking.

Lees meer: Yorik van Deelen: liever BVV 1 dan BVO 2

Digisource blijft Barendrecht trouw

Peter van LentAl meer dan vijftien jaar verzorgt de Barendrechtse automatiseerder Digisource de ICT-voorzieningen voor honderden klanten. De dienstverlening van het bedrijf concentreert zich meer dan ooit op de lokale regio. “Dat komt de snelheid en de prijs alleen maar ten goede”, weet eigenaar Peter van Lent.

Lees meer: Digisource blijft Barendrecht trouw

G-voetbal geeft BVV nog meer kleur

Maurice en SandraAl 13 jaar speelt Maurice Ouwersloot bij Barendrecht in de G-afdeling. Hij was er vanaf het begin bij, net als coördinator Henk Vermeer. We schuiven aan in de kantine van de BVV, waar de meeste spelers en begeleiding nog een drankje komen doen na een intensieve training. Maurice heeft nooit overwogen naar een andere club te gaan. “Het is hier één grote familie in een hele leuke vereniging”, vindt de 31-jarige steward bij Feyenoord en bij de BVV Barendrecht.

Lees meer: G-voetbal geeft BVV nog meer kleur

 Digisource

Stersponsors