Welkom op de website van BVV Barendrecht

VRIJWILLIGERS

Hoe belangrijk vrijwilligers zijn voor een club zijn is zo langzamerhand wel duidelijk. Geen enkele vereniging kan zonder zijn vrijwilligers bestaan. Dit geldt evenzo voor de BVV Barendrecht.

Voor velen is alles zo vanzelfsprekend, bijvoorbeeld dat er een scheidsrechter is voor F18. Op dit moment is de rek eruit en voor die vrijwilliger die één of meerdere rollen vervult ook. Derhalve blijven wij roepen, verzoeken en misschien wel smeken om u aan te melden als nieuwe vrijwilliger.

Inmiddels zijn wij ons alweer aan het oriënteren op het nieuwe seizoen, want een aantal vrijwilligers heeft aangegeven het komende seizoen te stoppen. Zo heeft onder meer Hans Dubbeld te kennen gegeven te stoppen als scheidsrechtercoördinator en Marcel Louter als de wedstrijdsecretaris pupillen. Dus voelt u zich geroepen, maak dit kenbaar!

In onderstaand overzicht staan de meest recente vacatures. Mocht u in het onderstaande overzicht niets vinden waar uw interesse naar uitgaat en wilt u toch graag wat doen voor de BVV, neem dan contact op met vrijwilligerscoördinator Mansour Jouhri via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..


Op dit moment hebben wij de volgende vacatures:

Scheidsrechters coördinator
De scheidsrechterscoördinator verzorgt de indeling van de beschikbare scheidsrechters. Hij of zij ondersteunt de (jonge/nieuwe) scheidsrechters bij hun taak. Daarnaast is hij of zij het aanspreekpunt betreffende alle scheidsrechterszaken.

Onafhankelijke leiders voor jeugd selectieteams
Voor een groot aantal jeugd selectie teams (A t/m D) zijn we op zoek naar leiders. Een enorm leuke en belangrijke rol binnen het team – ‘de spin in het web’. Selectie teams hebben een onafhankelijke trainer / coach die door BVV Barendrecht wordt aangesteld. Onafhankelijk houdt in dat er geen eigen kind in het team speelt. Om zich te kunnen focussen op het team is een tweede onafhankelijke leider nodig die de overige taken van een leider uitvoert. We zoeken een onafhankelijk iemand zodat er geen belangenverstrengeling is over bijvoorbeeld indeling van een eigen kind. Ook willen we niet dat een leider stopt bij een team omdat gedurende het seizoen een eigen kind mogelijk van team wisselt. De volledige beschrijving van deze rol vindt u hier.

Verzorgers
De afdeling verzorging is op zoek naar verzorgers(ters) voor onze Jeugdafdeling en voor de algemene verzorging op de zaterdagen. Wij betalen hiervoor een vergoeding, dus als u interesse heeft om op dit vlak iets voor ons te betekenen… graag een berichtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel Pieter van Hengel, coördinator verzorging: 06-53518611.

Consul veldkeuring voor komend seizoen
De consul helpt ons om onze velden op bespeelbaarheid te keuren zodra de weersomstandigheden (bij regen en winterweer) daartoe aanleiding geven. De ervaring leert dat je in een seizoen tussen de 10 à 15 maal daadwerkelijk op de zaterdagochtend vóór 07.30 uur de velden moet keuren. De consul rapporteert zijn bevindingen binnen de vereniging en aan officials (KNVB). Enig gevoel en/of ervaring voor de belangen van de veldkwaliteit en voetballers is eigenlijk wel voldoende om de functie te kunnen uitoefenen. Meer informatie: Mansour Jouhri, vrijwilligerscoördinator, via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of met Dick Leenheer, hoofd wedstrijdzaken, via 06-50225613 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..   

2de Vrijwilligerscoördinator
Wij zijn wij op zoek naar een 2de vrijwilligerscoördinator. Deze functionaris is verantwoordelijk voor het vrijwilligersbeleid, het coördineren van de instroom van nieuwe vrijwilligers (het werven en plaatsen), het initialiseren van deskundigheidbevordering van vrijwilligers en het coördineren van maatschappelijke stages (MAS) en stages van sport en bewegen.

Gastheer / gastvrouw - Medewerkers bestuursdienst
Wij zoeken meerdere personen die willen optreden als gastheer/-vrouw voor het wedstrijdsecretariaat op de wedstrijddagen. Voor de zaterdagochtend tussen 07.15 uur - 12.30 uur en de zaterdagmiddag tussen 12.30 uur-17.30 uur zijn voor beide dagdelen 6 koppels nodig. Dit betekent dat u ca. 5/6 keer per seizoen aan de beurt bent. Ook voor doordeweekse avonden zijn wij op zoek naar vrijwilligers die bestuursdienst willen draaien als er wedstrijden gespeeld worden. Hoe meer gastheren/-vrouwen er gevonden worden, des te minder het aantal beurten!

Kantinemedewerkers
Natuurlijk zijn er ook nog mensen nodig om alle spelers, tegenstanders, bezoekers dan wel trainingsleden te voorzien van een natje en een droogje. Op de zaterdagochtend (1x per maand 4 uur) en op doordeweekse avonden tussen 17.30 uur en 24.00 uur. Deze rol kan ook gedeeltelijk in ploegen worden ingevuld.

Scheidsrechters
Clubscheidsrechters voor de zaterdagmiddag.

Begeleider(s) G-voetbalteams
BVV is dringend op zoek naar nieuwe begeleiders voor de G-teams. De club zoekt personen die het leuk vinden om samen met een medebegeleider ‘s zaterdags met een groep vnl. verstandelijk beperkte voetballers op stap te gaan. Wie goed met elkaar leren voetballen belangrijker vindt dan koste wat het kost kampioen worden, een beetje kan relativeren, niet snel van slag raakt door 'ongewone' situaties, gemakkelijk communiceert en in het bezit is van een rijbewijs, is een uitstekende kandidaat voor deze vrijwilligersrol binnen de club.

Leiders / trainers diverse jeugdelftallen
Helaas zijn nog enkele functies niet vervuld. Daarom hierbij het verzoek u aan te melden als leider en/of trainer, want indien een jeugdelftal geen leider heeft kan en wordt er ook niet gespeeld. Meldt u daarom aan bij de coördinator van de leeftijdscategorie waarin uw kind speelt.


Heeft u interesse in één van deze rollen of wilt u meer informatie? Neem dan contact op met Mansour Jouhri via
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 Digisource

Stersponsors