Welkom op de website van BVV Barendrecht

Adres/Locatie

Adresgevens

Sportpark: "De Bongerd"
Dierensteinweg 6,
2991 XJ Barendrecht

Telefoon (0180) 613 821

 


Grotere kaart weergeven

 


Routebeschrijving naar 'De Bongerd'


De BVV Barendrecht speelt op sportpark De Bongerd gelegen aan de Dierensteinweg 6 te Barendrecht. Het sportpark is als volgt te bereiken:

Vanuit de richting Den Haag en Utrecht:
Na het passeren van de Van Brienenoordbrug volgt u het ANWB-bord met het opschrift: Ring Rotterdam, Ridderkerk, Europoort en Zierikzee(A-15). Bij afrit 20 met het opschrift IJsselmonde en Barendrecht verlaat u de A- 15. Onderaan de afrit gaat u bij de verkeerslichten rechtsaf. U rijdt nu op de IJsselmondse Randweg. De volgende kruising met verkeerslichten steekt u recht over. U rijdt nu op de Dierensteinweg. Na ruim 1000 meter ziet u aan de linkerzijde van de weg t.h.v. een verkeersheuvel de inrit van de parkeerplaats van sportpark De Bongerd.

Vanuit de richting Gorinchem:
Volg via de A-15 het ANWB-bord met het opschrift Ring Rotterdam (zuid) en Europoort. Volg ter hoogte van hectometerpaal 25,9 Y de richting Barendrecht en Ridderkerk. Blijf de richting Barendrecht volgen. Bij afrit 20 met het opschrift IJsselmonde en Barendrecht verlaat u de A-15. Onderaan de afrit gaat u bij de verkeerslichten rechtsaf. U rijdt nu op de IJsselmondse Randweg. De volgende kruising met verkeerslichten steekt u recht over. U rijdt nu op de Dierensteinweg. Na ruim 1000 meter ziet u aan de linkerzijde van de weg t.h.v. een verkeersheuvel de inrit van de parkeerplaats van sportpark De Bongerd.

Vanuit de richting Zierikzee:
Volg na de Heinenoordtunnel (A-29) de ANWB-borden met het opschrift Ring Rotterdam (Oost) (A-15). Volg bij afrit 20 de richting Barendrecht. Onderaan de afrit gaat u bij de verkeerslichten rechtsaf U rijdt nu op de Dierensteinweg. Na ruim 1000 meter ziet u aan de linkerzijde van de weg t.h.v. een verkeersheuvel de inrit van de parkeerplaats van sportpark De Bongerd.

Vanuit de richting Dordrecht:
Volg op de A-16 het ANWB-bord met het opschrift "Ring Rotterdam zuid), Europoort, Ridderkerk en Gorinchem. Volg vervolgens de richting Ridderkerk en Europoort. Volg bij hectometerpaal 25,9 Y de richting Ijsselmonde, Barendrecht en Ridderkerk. Bij afrit 20 verlaat u de A- 15 en volg de richting IJsselmonde en Barendrecht. Onderaan de afrit gaat u bij de verkeerslichten rechtsaf. U rijdt nu op de IJsselmondse Randweg. De volgende kruising met verkeerslichten steekt u recht over. U rijdt nu op de Dierensteinweg. Na ruim 1000 meter ziet u aan de linkerzijde van de weg t.h.v. een verkeersheuvel de inrit van de parkeerplaats van sportpark De Bongerd.

Vanaf Rotterdam-Zuid:
Aan het einde van de Pascalweg gaat u rechtsaf. met de weg mee. U rijdt nu op de le Barendrechtseweg, die eerst over het sppor van de Betuweroute gaat en daarna onder de snelweg A15 doorgaat. Direct na het viaduct van de A15 gaat ui op de rotonde 3/4 rond (linksaf). Na circa 300 meter vindt u aan de rechterzijde t.h.v. een verkeersheuvel de ingang van de parkeerplaats van sportpark De Bongerd.

Per bus:
Connexxion lijn 184 – 187 van Zuidplein – Barendrecht stopt op 2 minuten van het Sportpark aan de Dierensteinweg (halte "viaduct A15" nabij het Edudelta College Barendrecht, voorheen "De Gaarde").
  
Per spoor:
NS Station Barendrecht, circa 8 minuten lopen, uit het station via het parkeerdak noordwaarts lopen en de laatste trap links naar beneden

 Digisource

Stersponsors