Welkom op de website van BVV Barendrecht

Wedstrijdverslagen BVV 1

WEDSTRIJDVERSLAG KATWIJK-BARENDRECHT

Barendrecht verliest ook bij Katwijk
KATWIJK
Barendrecht heeft zaterdag bij koploper Katwijk de reeks nederlagen in de Tweede Divisie niet kunnen stoppen. De rood-witten, in het blauw gestoken, verloren bij de ongenaakbare lijstaanvoerder met 2-1. De niet complete ploeg van trainer Adrie Poldervaart streed op sportpark De Krom voor wat het waard was, maar moest uiteindelijk toch een nederlaag slikken. Dat was het derde velries op rij na de nederlagen bij HFC en tegen De Dijk. Daarvoor werden nog drie zeges geboekt.
Barendrecht begon aan de klus in en tegen Katwijk zonder de geblesseerde Danny Monster, Daniel Esajas, Richard Stolte en Marlon Oranje. Achterin was er een basisplek voor Lionel Fitsch, voorin begon Ali Khaldi.
De bezoekers kenden een prima start bij de ongeslagen koploper. Na 6 minuten kwam Barendrecht was het 0-1. Tim Eekman zette voor, Joey Jongman knikte binnen.
Helaas hield de voorsprong niet lang stand. Binnen het kwartier maakte spits Marciano Mengerink er 1-1 van, nadat Barendrecht-doelman Marc van Splunter de bal zo maar had ingeleverd.
Er kwamen meer kansen voor de thuisploeg, maar Barendrecht bleef overeind. Jongman probeerde het van afstand, de bal ging net over. Na de rust kwam Bas Mourits in het veld voor de geblesseerde Melvin Winterberg.
Snel na de onderbreking kwam Katwijk toch op voorsprong. Sanches Angulo maakte er 2-1 van. Barendrecht moest op zoek naar de gelijkmaker. Een pegel van Joey Jongman werd gekeerd door Katwijk-doelman Ricardo Kieboom, in de rebound kreeg Tim Eekman de bal er niet in.
In de slotfase met onder anderen Chris Dabaghin erbij trachtte Barendrecht nog wat te forceren. Er was nog een poging van Ali Khaldi, maar zonder succes. Katwijk won en pakte de achtste achtereenvolgende zege, Barendrecht leed de derde nederlaag op rij.
Katwijk BVV 2017 01
Katwijk BVV 2017 02
Katwijk BVV 2017 03
Katwijk BVV 2017 04a
Katwijk BVV 2017 05
Katwijk BVV 2017 06
Katwijk BVV 2017 07
Katwijk BVV 2017 08
Katwijk BVV 2017 09
Katwijk - Barendrecht 2-1 (1-1)
6. 0-1 Jongman, 14. 1-1 Mengerink, 48. 2-1 Sanches Angulo, scheidsrechter Sierik, gele kaarten: Winterberg, Fitsch, Van Dijk (Barendrecht) en Essenboom (Katwijk).
Opstelling Katwijk: Kieboom; Essenboom, Van Noord, Van Weerdenburg, Van Dam; De Lange, Susan, Sanches Angulo; Van de Ban, Mengerink en Berkhout.
Opstelling Barendrecht: Van Splunter; Aarts (Lima), Fitsch, Van Dijk, Van Deelen; Eekman, Jongman, Navajas Sanchez; Salem (Dabaghian), Winterberg (Mourits) en Khaldi.
Dertiende
Barendrecht zakt door het verlies naar plek dertien in de tweede divisie. De rood-witten hebben 10 punten uit 9 duels. Katwijk staat op 24 uit 8. Zondag zijn er nog twee wedstrijden.
Hardenberg
Komende zaterdag komt HHC Hardenberg naar De Bongerd. De ploeg uit Overijssel heeft drie punten meer. HHC verloor zaterdag op eigen veld met 3-2 van Rijnsburgse Boys. De aftrap op De Bongerd is om 15.30 uur.
Samenvatting

WEDSTRIJDVERSLAG BVV-DE DIJK

Barendrecht kansloos aan de dijk gezet
Barendrecht heeft zaterdag opnieuw verloren in de Tweede Divisie. Na de kansloze nederlaag bij Koninklijke HFC was nu De Dijk op De Bongerd veel te sterk. Na een matige eerste helft was het al 0-2 en dat kwam de thuisploeg niet meer te boven. De Amsterdammers gingen met een 1-3 winst terug naar Noord-Holland.
Barendrecht-trainer Adrie Poldervaart kon geen beroep doen op aanvaller Daniel Esajas (enkelblessure) en de geschorste Danny Monster. Dat betekende basisplekken voor Melvin Winterberg en Richard Stolte. Verder keerde Yorik van Deelen terug en stond ook Ali Khaldi aan de aftrap.
Barendrecht probeerde het wel maar kreeg geen voet aan de grond. Steeds ging het mis bij de laatste pass, aan de overkant was De Dijk wel gevaarlijk. Toch kwam de achterstand voort uit eigen fouten. Balverlies van Richard Stolte - die op het punt vervangen te worden - werd door door Chakib Tayeb afgestraft. Hij passeerde Marc van Splunter door de benen, 0-1.
Stolte werd vervangen door Marlon Oranje. Het was een wissel die Barendrecht niet beter maakte. Het ontbreken van Danny Monster en Daniel Esajas maakte van de rood-witten een machteloze ploeg.
De 0-2 kwam ook op bijzondere wijze tot stand. Scheidsrechter Van der Laan stuurde Jeffrey Aarts naar de kant om van shirt te wisselen. Intussen liet hij het spel wel doorgaan. De ontregelde Barendrecht-defensie had geen weerwoord op de knal van Tayeb, 0-2. Met die achterstand brak ook de rust aan.
Na de onderbreking was er meer strijdlust bij Barendrecht, maar de kansen leidden niet tot treffers. Sterker nog, aan de overkant maakte ex-Volendam-spits Jack Tuyp er 0-3 van.
Robin Driesse, ingevallen voor Melvin Winterberg, redde de eer door de 1-3 raak te knikken. Maar daar bleef het bij op De Bongerd waar Barendrecht net als in Haarlem een machteloze indruk achter liet.
BVV De Dijk 2017 01
BVV De Dijk 2017 02
BVV De Dijk 2017 03a
BVV De Dijk 2017 04
BVV De Dijk 2017 05
BVV De Dijk 2017 06
BVV De Dijk 2017 07
BVV De Dijk 2017 08
BVV De Dijk 2017 09
Barendrecht - De Dijk 1-3 (0-2)
15. 0-1 Tayeb, 32. 0-2 Tayeb, 63. 0-3 Tuyp, 77. 1-3 Driesse, scheidsrechter Van der Laan, gele kaarten: Jongman (Barendrecht), Verschraagen en Woudenberg (De Dijk).
Opstelling Barendrecht: Van Splunter; Eekman, Aarts, Van Dijk, Van Deelen; Navajas Sanchez, Jongman, Stolte (16. Oranje/56. Dabaghian); Salem, Winterberg (74. Driesse) en Khaldi.
De Dijk: Verhoeven; Tol, Schilder, Verschraagen, Westmaas; Woudenberg (90. El Aamrani), Ruder, Sahadewsing (47. El Gourari); Tuyp (80. Baten), Loukili en Tayeb.
Twaalfde
Barendrecht zakt in de Tweede Divisie naar de twaalfde plek met nu 10 punten uit 8 wedstrijden. Hekkesluiter Jong Sparta staat op drie uit acht. Koploper Katwijk won weer en telt 21 punten uit 7 duel.
Katwijk
Komende zaterdag speelt Barendrecht uit bij Katwijk, de ongenaakbare koploper die al zijn wedstrijden won. Zaterdag klopte het HHC Hardenberg met 1-0. Katwijk-Barendrecht begint zaterdag het kunstgras van sportpark De Krom om half vier.
Samenvatting

WEDSTRIJDVERSLAG BARENDRECHT - TEC (SEIZOEN 2017-2018)

 

 

Barendrecht wint in wedstrijd met twee gezichten

Barendrecht heeft gisteren de tweede overwinning op rij geboekt in de Tweede Divisie. In een wedstrijd met twee gezichten klopten de rood-witten laagvlieger TEC uit Tiel met 3-2. Na bijna een uur stond de ploeg van trainer Adrie Poldervaart met 3-0, maar maakte het zich daarna nog onnodig moeilijk.

Lees meer: WEDSTRIJDVERSLAG BARENDRECHT - TEC (SEIZOEN 2017-2018)

WEDSTRIJDVERSLAG JONG SPARTA - BARENDRECHT (SEIZOEN 2017-2018)

Barendrecht ook bij Jong Sparta op herhaling

Voor de derde week in successie wist Barendrecht het resultaat van vorig seizoen te kopiëren. Jong Sparta werd op Het Kasteel dus weer met een 1-3 nederlaag geconfronteerd. En dat was gelet op het spelbeeld in met name het tweede bedrijf terecht. De rood-witten belandden daardoor in de middenmoot, daarmee de tegenstander met een schamel puntje achterlatend als rode lantaarndrager.

Lees meer: WEDSTRIJDVERSLAG JONG SPARTA - BARENDRECHT (SEIZOEN 2017-2018)

 Digisource

Stersponsors