Welkom op de website van BVV Barendrecht

Wedstrijdverslagen BVV 1

WEDSTRIJDVERSLAG IJSSELMEERVOGELS - BARENDRECHT (SEIZOEN 2017/2018)

 

Barendrecht slaat in slotfase toe bij IJsselmeervogels

BVV Barendrecht is de tweede seizoenshelft prima begonnen. Bij IJsselmeervogels boekte de ploeg van trainer Adrie Poldervaart een 1-0 overwinning. De zege kwam in de slotfase tot stand, toen Barendrecht toesloeg nadat IJsselmeervogels er niet in was geslaagd om keeper Marc van Splunter te passeren. Door de overwinning nestelt Barendrecht zich stevig op de vijfde plaats van de ranglijst.

Lees meer: WEDSTRIJDVERSLAG IJSSELMEERVOGELS - BARENDRECHT (SEIZOEN 2017/2018)

WEDSTRIJDVERSLAG BARENDRECHT - AFC (SEIZOEN 2017-2018)

Barendrecht sluit jaar af met winst op AFC

Barendrecht heeft zaterdag de eerste competitiehelft in de Tweede Divisie afgesloten met een prima 3-0 zege op AFC. De rood-witten beslisten het duel vlak na de rust toen Ramy Salem eerst een strafschop kreeg en daarna zelf de 2-0 maakte. De ploeg van trainer Adrie Poldervaart gaat als nummer vijf de winterstop in.

Lees meer: WEDSTRIJDVERSLAG BARENDRECHT - AFC (SEIZOEN 2017-2018)

WEDSTRIJDVERSLAG KOZAKKEN BOYS - BARENDRECHT (SEIZOEN 2017-2018)

Barendrecht onderuit bij Kozakken Boys

Er is een einde gekomen aan de fraaie reeks van (vier) overwinningen van Barendrecht in de tweede divisie. In Werkendam verloor de ploeg van trainer Adrie Poldervaart met 3-0 van Kozakken Boys. Het duel werd eigenlijk vlak na de rust al beslist toen de thuiclub op 2-0 kwam.

Lees meer: WEDSTRIJDVERSLAG KOZAKKEN BOYS - BARENDRECHT (SEIZOEN 2017-2018)

WEDSTRIJDVERSLAG ACHILLES '29 - BARENDRECHT (SEIZOEN 2017-2018)

Barendrecht blijft winnen, ook bij Achilles '29

Barendrecht blijft maar winnen in de Tweede Divisie. De rood-witten zegevierden zaterdag voor de vierde achtereenvolgende keer, nu in Groesbeek met 2-1 bij de oud-profs van Achilles '29. Bas Mourits was de grote man met twee treffers. Barendrecht maakt een sprongetje op de ranglijst en is nu vijfde.

Lees meer: WEDSTRIJDVERSLAG ACHILLES '29 - BARENDRECHT (SEIZOEN 2017-2018)

 Digisource

Stersponsors