Welkom op de website van BVV Barendrecht

Vriendenloterij

Vriendenloterij

Wedstrijdverslagen BVV 1

WEDSTRIJDVERSLAG BARENDRECHT - RVVH (VOETBAL RIJNMOND CUP 2016-2017)

Barendrecht klaar na nederlaag tegen RVVH

BVV Barendrecht is er zaterdag niet in geslaagd om zich te kwalificeren voor de finale van de Voetbal Rijnmond Cup. In de halve finale van het grootste regiotoernooi van Nederland, gingen de rood/witten in eigen huis onderuit tegen RVVH. Daarmee namen de Ridderkerkers revanche voor de nederlaag in de finale van vorig jaar, die Barendrecht titelverdediger maakte.

Lees meer: WEDSTRIJDVERSLAG BARENDRECHT - RVVH (VOETBAL RIJNMOND CUP 2016-2017)

WEDSTRIJDVERSLAG JONG AZ - BARENDRECHT (SEIZOEN 2016-2017)

Barendrecht sluit af met verdiend punt bij kampioen

Barendrecht is het allereerste seizoen in de Tweede Divisie op de achtste plaats geëindigd. De ploeg van trainer Adrie Poldervaart stelde de plek in de middenmoot veilig door een knap 2-2 gelijkspel bij de ongenaakbare kampioen Jong AZ. Lang stonden de rood-witten in Alkmaar met 2-1 voor, maar vlak voor tijd maakten de jeugdige profs - die op De Bongerd nog heer en meester waren geweest - alsnog gelijk.

Lees meer: WEDSTRIJDVERSLAG JONG AZ - BARENDRECHT (SEIZOEN 2016-2017)

WEDSTRIJDVERSLAG BARENDRECHT - AFC (SEIZOEN 2016-2017)

Barendrecht verliest laatste thuiswedstrijd

Barendrecht heeft de laatste thuiswedstrijd van dit seizoen in de Tweede Divisie verloren. AFC was op De Bongerd met 4-1 te sterk. Voor de rood-witten hoefde het allemaal niet meer. Patrick Stolk nam afscheid, in de rust werd veertien clubkampioenen gehuldigd.

Lees meer: WEDSTRIJDVERSLAG BARENDRECHT - AFC (SEIZOEN 2016-2017)

WEDSTRIJDVERSLAG VVSB - BARENDRECHT (SEIZOEN 2016-2017)

Barendrecht slaat in slotfase toe

Barendrecht heeft zaterdagavond een knappe zege geboekt bij VVSB. In Noorderwijkerhout werd het 1-2. Bij de rust stonden de rood-witten achter, in het laatste kwartier kwam de ploeg van trainer Adrie Poldervaart langszij en won ook nog.

Lees meer: WEDSTRIJDVERSLAG VVSB - BARENDRECHT (SEIZOEN 2016-2017)

 Digisource

Stersponsors