WEDSTRIJDVERSLAG BARENDRECHT - FC LIENDEN (SEIZOEN 2017-2018)

Barendrecht weer na rust onderuit

Barendrecht heeft zaterdag opnieuw een zeker lijkende voorsprong weggeven. In de thuiswedstrijd tegen FC Lienden was het bij rust 3-1. Maar na afloop stond er 3-4 op het scorebord. Vorige week ging het bij Rijnsburgse Boys op bijna vergelijkbare wijze fout. Toen ging het van 2-0 voor naar een 3-2 nederlaag.

Barendrecht-trainer Adrie Poldervaart had drie wijzigingen in zijn elftal doorgebracht. Achterin verving Lionel Fitsch de geschorste Jeffrey Aarts. Op het middenveld kwam Donny Navajas Sanchez erbij en voorin draafde Chris Dabaghian op die in Rijnsburg goed was ingevallen.

Na ruim een kwartier kwam Barendrecht op voorsprong. Danny Monster soleerde door de Liende-defensie en rondde fraai af, 1-0. Binnen het half uur was het weer gelijk, door Bendadi, 1-1.

Maar Barendrecht toonde veerkracht en kwam weer op voorsprong. Ali Khaldi zet voor, Donny Navajas Sanchez knikte raak, 2-1. Vlak voor rust werd de score uitgebreid. Nu bracht Navajas Sanchez aan en was Daniel Esajas de afmaker, 3-. Met een dikverdiende voorsprong ging Barendrecht de kleedkamer in.

Maar na de onderbreking ging het toch weer rap fout. Eerst raakte Barendrecht nog de paal, aan de overkant werrd het 3-2 door Samsey. En twee minuten later maakte Van Eem er 3-3 van. Barendrecht is met nog een half uur te gaan de weg kwijt.

Een kwartier voor tijd volgde de genadeklap. Danny van den Meiracker zorgde voor 3-4. Barendrecht probeerde het nog in de slotfase, maar zonder succes. Weer laten de rood-witten een grote voorsprong schieten. FC Lienden profiteerde en is een van de koploper met zes punten.

BVV FC Lienden 01

BVV FC Lienden 03

BVV FC Lienden 04

BVV FC Lienden 05

BVV FC Lienden 06

BVV FC Lienden 07

BVV FC Lienden 08

BVV FC Lienden 10

Barendrecht - FC Lienden 3-4 (3-1)
18. 1-0 Monster, 27. 1-1 Bendadi, 32. 2-1 Navajas Sanchez, 45. 3-1 Esajas, 53. 3-2 Samsey, 55. 3-3 Van Eem, 77. 3-4 Van den Meiracker
Scheidsrechter: De Vries, gele kaarten: Dabaghian en Lima (Barendrecht)
Opstelling Barendrecht: Van Splunter; Eekman, Fitsch (Stolte), Van Dijk; Jongman, Monster, Navajas Sanchez (Lima), Esajas; Khaldi, Salem en Dabaghian (Oranje).

Treffers
Komende zaterdag speelt Barendrecht uit bij De Treffers, de aftrap in Groesbeek is 18.00 uur.

Volgt.