Welkom op de website van BVV Barendrecht

WEDSTRIJDVERSLAG DE TREFFERS - BARENDRECHT (SEIZOEN 2017-2018)

Barendrecht boekt eerste seizoenszege in Groesbeek

Barendrecht heeft zijn eerste zege van het seizoen te pakken. In Groesbeek wonnen de rood/witten net als vorig seizoen met 2-1 bij De Treffers. Waar Barendrecht in de twee voorgaande wedstrijden nog een ruime voorsprong uit handen gaf, schoot aanvoerder Joey Jongman schoot tegen De Treffers vlak voor tijd de winnende treffer binnen.

Jeffrey Aarts was zaterdag terug bij Barendrecht, na een schorsing van één duel vanwege zijn rode kaart in het openingsduel. In de basiself ging dat ten koste van Chris Dabaghian, die op de bank begon. 

Tim Eekman loste na een paar minuten het eerste schot, dat in de handen van doelman Niels Kornelis van De Treffers belandde. Collega-keeper Marc van Splunter was even later eveneens attent door een corner van Nick de Bondt uit de lucht te plukken. Er ontstonden kleine kansen over en weer, maar De Treffers kwam na een kwartier op voorsprong: Cedric Badjeck tikte een voorzet van rechts binnen en zette de thuisploeg op 1-0. De aanvaller was vlak daarna dichtbij een tweede treffer, maar miste ditmaal de ruimte om de voorzet binnen te werken. 

In deze fase van de wedstrijd was De Treffers de bovenliggende partij. Marc van Splunter maakte een vrije trap onschadelijk en Barendrecht doorstond verschillende hachelijke momenten in het eigen strafschopgebied. Pas tegen het einde van de eerste helft kwamen de rood/witten weer wat beter in het spel. Met name Ali Khaldi liet zich gelden en schoot twee keer op het doel van De Treffers, maar wist niet te scoren. Toch werd het nog voor rust gelijk: Ramy Salem profiteerde in blessuretijd optimaal van matig uitverdedigen van De Treffers in het strafschopgebied en tikte de 1-1 binnen. Scheidsrechter Winkel blies daarna direct voor het rustsignaal.

Waar De Treffers voor de rust eigenlijk de bovenliggende partij was, bleef de wedstrijd in de tweede helft beter in balans. Beide ploegen kregen kansen: Max van Dijk kopte een corner van Danny Monster naast, Donny Navajas Sanches kwam net tekort om een mooie solo te verzilververen en Dyon Gijzen van De Treffers raakte de bal verkeerd toen hij geheel vrijstaand voor het Barendrecht-doel kwam te staan. Invaller Melvin Winterberg schoot tien minuten voor tijd op de voet van doelman Kornelis.

Beide ploegen leken zich tevreden te moeten stellen met een punt, maar Barendrecht kreeg toch de volle buit. Aanvoerder Joey Jongman stond aan het begin van een mooie aanval, en rondde die zes minuten voor tijd op weergaloze wijze zelf af: 2-1 voor Barendrecht. Na de zeperds in de eerste twee wedstrijden stelden de Bongerdbewoners natuurlijk alles in het werk om de voorsprong ditmaal over de streep te trekken. In het onstuimige slotoffensief bleef Barendrecht overeind, onder meer dankzij een prachtige redding van keeper Marc van Splunter die een afstandsschot van Bryan Sirvania uit de benedenhoek hield. Barendrecht boekte daarmee de eerste zege van het nog prille seizoen, door net als vorig jaar met 2-1 te winnen bij De Treffers.

De Treffers BVV 2017 01

De Treffers BVV 2017 02

De Treffers BVV 2017 03

De Treffers BVV 2017 04

De Treffers BVV 2017 05

De Treffers BVV 2017 06

De Treffers BVV 2017 07

De Treffers BVV 2017 08

De Treffers BVV 2017 09

De Treffers - Barendrecht 1-2 (1-1)
14. Badjeck 1-0, 45+1. Salem 1-1, 84. Jongman 1-2.
Scheidsrechter: Winkel. Gele kaarten: Hendriks, De Bondt (De Treffers), Jongman, Van Dijk, Khaldi, Esajas (Barendrecht).
Opstelling De Treffers: Kornelis, Balkestein, J. Janssen, Sirvania, R. Janssen, Hendriks, Op den Camp, De Bondt (62. Heesakers), Badjeck, Maertzdorf, Gijzen.
Opstelling Barendrecht: Van Splunter, Eekman, Van Dijk, Aarts, Fitsch, Monster, Jongman, Salem, Khaldi (77. Dabaghian), Navajas Sanches, Esajas (71. Winterberg).

VVSB
Zaterdag komt Barendrecht weer in eigen huis in actie. Op sportpark De Bongerd is zondagploeg VVSB dan de tegenstander. VVSB speelde twee duels gelijk en verloor eenmaal, dus de ploeg uit Noordwijkerhout heeft twee punten. De wedstrijd op De Bongerd begint zaterdag om 15.30 uur.

Go Ahead Eagles
Een paar dagen later, op dinsdag 19 september, zijn de profs van Go Ahead Eagles te gast op De Bongerd in het kader van de eerste ronde van de KNVB-beker. Leden van BVV Barendrecht hebben op vertoon van een geldige ledenpas gratis toegang tot het duel. Andere toeschouwers kunnen kaarten kopen achter de bar in de kantine van de BVV. Staanplaatsen voor het bekerduel kosten € 5,-, zitplaatsen kosten € 10,-. De wedstrijd wordt om 19.45 uur afgetrapt.

Wedstrijdbeelden

 Digisource

Stersponsors