Welkom op de website van BVV Barendrecht

WEDSTRIJDVERSLAG BARENDRECHT - HHC HARDENBERG (SEIZOEN 2017-2018)

Barendrecht en Hardenberg scoren niet

Barendrecht heeft zaterdag een einde gemaakt aan de serie van (drie) nederlagen. Op het eigen sportpark De Bongerd werd het tegen HHC Hardenberg 0-0. Beide ploegen kregen kansen, misschien de rood-witten wel wat meer, maar toch konden ze na afloop toch vrede hebben met de uitslag.


Barendrecht begon aan het duel zonder de geblesseerde 'basiskrachten' Danny Monster, Daniel Esajas, Melvin Winterberg en Richard Stolte. Bas Mourits keerde terug in de basis, waarin ook plek was voor Ali Khaldi en Chris Dabaghian.

Al na zes minuten had Dabaghian een mogelijkheid, maar tot twee keer toe had hij na een hoekschop geen succes. Bas Mourits had even later een veel betere kans, alleen voor Hardenberg-keeper Sander Danes ging de bal naast. Derian Reinders dook vlak voor rust op voor Marc van Splunter, maar de Barendrecht-keeper redde.

Ook na de onderbreking waren er volop kansen voor beide ploegen. Schoten van Ramy Salem gingen naast, Danes redde op een inzet van Dabaghian. Ook Bas Mourits slaagde er niet in om te scoren, hij kreeg zijn hoofd niet achter een voorzet.

Tot in de slotfase kon het alle kanten op. Ali Khaldi had vlak voor de tijd de 1-0 op zijn schoen, maar mikte bij de tweede paal over.

BVV Hardenberg 2017 01

BVV Hardenberg 2017 02

BVV Hardenberg 2017 03

BVV Hardenberg 2017 04

BVV Hardenberg 2017 05

BVV Hardenberg 2017 06

BVV Hardenberg 2017 07

BVV Hardenberg 2017 08

BVV Hardenberg 2017 09

Barendrecht - HHC Hardenberg 0-0 (0-0)
Scheidsrechter Cairo, gele kaart: Van Benthem (HHC Hardenberg)
Opstelling Barendrecht: Van Splunter; Eekman, Aarts, Van Dijk, Van Deelen; Navajas Sanchez, Jongman, Khaldi; Salem, Mourits en Dabaghian.
Opstelling HHC Hardenberg: Danes; Görtz, Zarbaf, Manuhutu, Amakodo, Van der Leij, Van Benthem (58. Van den Assem), Van Hezel (66. Kobussen), Bouws, Reinders en Metaj.

Dertiende
Barendrecht blijft in de onderste regionen van de tweede divisie. De rood-witten hebben 11 punten uit 10 duels en zijn nu dertiende. Koploper Katwijk verloor en staat nu met 24 uit 9 bovenaan.

Excelsior M.
Komende zaterdag komt streekgenoot Excelsior Maassluis naar De Bongerd. De tricolores wonnen op eigen veld met 3-0 van Katwijk. Excelsior heeft 16 punten. De aftrap is zaterdag om 15.30 uur.

Samenvatting

 Digisource

Stersponsors