Welkom op de website van BVV Barendrecht

Jeugdkleding Leaseplan

Jeugdkleding Leaseplan BVV Barendrecht

Zoals u wellicht al eens ter oren is gekomen, heeft de BVV Barendrecht met Klupp afspraken gemaakt over het verplicht stellen van Klupp-kleding voor de BVV-spelers. Twee belangrijke redenen voor deze afspraak zijn, de wens eenduidig met BVV kleuren en soort van kleding ter velden te gaan en een interessant sponsorcontract voor de vereniging.

BVV Barendrecht heeft besloten om via de vereniging voor een bescheiden bedrag een sportbroek en sportshirt (ook voor keepers) te leen aan te bieden. Voor het huidige seizoen is dat € 15,-. Dit bedrag zal bij de contribuite worden betrokken. De kleding wordt via een teamtas aan de leiders verstrekt.

De commissie bestaat uit:
Diana Botterhuis
Jolanda Zoetewei
Robert Lucas
Het team is bereikbaar via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.


Openingstijden kledingwinkel jeugdhonk


De kledingwinkel in het Jeugdhonk van sportpark De Bongerd wekelijks geopend op de volgende dagen en tijden:

Van Ma t/m donderdag op afspraak via bovenstaand e-mail adres
Zaterdag: 09.00 tot 12.00 uur

Ook zijn er diverse artikelen te verkrijgen, zoals handoeken, petjes, shirts, sjaals, paraplu's en mini tenues voor in de auto.

 

Spelregels Jeugdkleding Leaseplan

Vanuit de club krijgt een speler een voetbal-tenue ter beschikking, de vergoeding voor de kleding is verwerkt in de contributie.

Graag maken we voor elk seizoen een aantal afspraken om er voor te zorgen dat hetgeen in bruikleen wordt gegeven ook aan het eind van het voetbal seizoen nog in goede staat is.

  1. De kleding wordt aan de spelers in bruikleen gegeven voor het één seizoen. De kleding blijft eigendom van de BVV
  2. De voetbalkleding is alleen maar bedoeld voor voetbalwedstrijden van BVV Barendrecht, dus niet om te gebruiken tijdens training of wedstijden buiten de vereniging om.
  3. Bij opzegging van lidmaatschap blijft het tenue in de team-tas van de BVV.
  4. Als team ben je aansprakelijk voor elke schade/vermissing van de gehele tas.
  5. Als teamlid ben je verplicht goed te zorgen voor hetgeen je ter beschikking hebt gekregen.
  6. De BVV houdt zich het recht voor om bij vermissing of ernstige schade deze te verhalen op het gehele team. Indien de leider kan aantonen wie de schade heeft veroorzaakt, zal de vervangingswaarde bij deze persoon in rekening worden gebracht.
  7. Alle tenues worden per tas, tegelijk gewassen, dus niet individueel! Door de leider of ouders om beurten, dit kan onderling worden afgesproken.

Let op: Sokken worden niet bij het tenue geleverd, maar zijn wel in de BVV shop te koop
 Digisource

Stersponsors