Welkom op de website van BVV Barendrecht

Stichting Amateurvoetbal Barendrecht

Bij voetballen op het hoogste niveau van het zaterdagamateurvoetbal, in de top van de eerste klassen en in hoofdklasse, horen vergoedingen aan spelers, die in een aantal gevallen uitstijgen boven het niveau van reis- en onkostenvergoedingen. Al in 2003 is er voor gekozen om de contracten met spelers in een aparte Stichting onder te brengen.

Het bestuur van de Stichting wordt gevormd door Jaap v.d. Berg, Rob van den Eijnden, Jan Vermeulen, Ton van Iperen, Jan Bakker en Klaas Groenendijk. Doordat daarnaast twee van hoofdbestuursleden (Martin Seltenrijch en Maarten Polderman) ook zitting hebben in het hoofdbestuur, is er een heldere lijn naar het BVV-bestuur, maar er is tegelijkertijd ook sprake van een duidelijke onafhankelijkheid.

De Stichting krijgt haar middelen doordat een deel van de sponsorinkomsten rondom het eerste elftal worden beheerd door de Stichting, en daarnaast zorgt de Stichting voor “eigen” inkomsten.

Voor bedrijven is er de mogelijkheid te participeren in jaarlijkse bedragen vanaf € 1.000. We vragen om een toezegging voor een periode van drie jaar, maar begrijpen ook dat er bedrijven zijn die hun bijdrage jaarlijks vast willen stellen. De bijdrage is fiscaal aftrekbaar als kosten sponsoring. Over de vorm van tegenprestatie kunnen we per geval overleggen. In elk geval zullen de namen van de bedrijven en personen die de club op deze wijze ondersteunen worden vermeld op het roterende posterapparaat in de hal van het clubgebouw, en zullen er op verschillende andere plaatsen naamsvermeldingen mogelijk zijn.

Voor privé personen ligt de minimumgrens op € 500 per jaar. Op dit moment zijn voor de meeste particulieren deze giften onder het huidige fiscale regime fiscaal aftrekbaar, mits voor vijf jaar vastgelegd en na tussenkomst van een notaris (dat laatste door de Stichting te regelen).

Wij zijn heel graag bereid om helemaal vrijblijvend meer informatie te verstrekken. Wilt u meer weten, neem dan even contact op met stichtingsvoorzitter Klaas Groenendijk (06-53244696 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.) of met één van de andere bestuursleden. De contactinformatie over deze bestuursleden vindt u hier.

 Digisource

Stersponsors