ZATERDAG: ONDER-23 SPEELT VOOR LANDSKAMPIOENSCHAP

Barendrecht Onder-23 staat zaterdag in de finale om het landskampioenschap voor Onder-23 teams. De rood/witte talenten bereikten de eindstrijd door deze week Westlandia te verslaan. In Naaldwijk werd het knap 0-1 voor de mannen van trainer Frenk van der Kleij. Daarmee versloegen de rood/witten de sterke voorjaarskampioen, waar het zelf in de najaarscompetitie de eerste plaats had behaald.

Zaterdag spelen de Bongerdbewoners om het landskampioenschap. Tegenstander zijn dan de leeftijdgenoten van Quick ’20 uit Oldenzaal. Loting heeft bepaald dat het duel wordt gespeeld in Twente, dus Quick ’20 is de gastheer van Barendrecht. De wedstrijd wordt in om 12.30 uur afgetrapt in Oldenzaal.

Barendrecht Onder-23 is niet de enige BVV-ploeg die nog kans maakt op een prijs. Ook de junioren van JO19-1 zijn nog in de race voor het landskampioenschap. Zaterdag staat op De Bongerd de halve finale op het programma tegen het Haagse Quick JO-19. Dat duel begint om 14.30 uur op het hoofdveld. Barendrecht 2 is nog in de race voor promotie, en moet daarvoor komende zaterdag in de halve eindstrijd Forholte 2 in Voorhout verslaan. Tot slot spelen MO17 en MO20 zaterdag in respectievelijk Aalsmeer en IJburg de ‘final league’ tegen drie verschillende tegenstanders.