BARENDRECHT 2 WIPT HOOFDMACHT SMITSHOEK UIT DE BEKER

Barendrecht 2 heeft zaterdag voor een flinke verrassing gezorgd in het bekertoernooi. De hoofdmacht van hoofdklasser Smitshoek werd met 3-2 uit de beker gewipt.

Barendrecht 2 kwam na ruim een kwartier op een 1-0 voorsprong door een doelpunt van Marouane Bakour. De rood/witte beloften lieten in het restant van de eerste helft na om de voorsprong te vergoten, waardoor Smitshoek vlak voor rust langszij kon komen (1-1). Na rust drong thuisploeg Smitshoek aan, maar was het Qjell Krolis die Barendrecht weer op voorsprong zette (2-1). Niels Barendregt maakte even later zelfs de 3-1 voor de Bongerdbewoners met een uitstekende kopbal. Smitshoek kwam na een verdedigingsfout nog wel op 3-2, maar verder liet Barendrecht 2 het niet komen. Het jonge team van trainer Erwin van de Woerdt zit daardoorin de koker voor de loting van de volgende ronde van de KNVB districtsbeker, wat natuurlijk een uitstekende resultaat is!