Clubkleding

Klupp Sportswear is de exclusieve kledingleverancier van BVV Barendrecht. Het officiële tenue van BVV Barendrecht is verkrijgbaar bij de BVV-shop in het jeugdhonk van sportpark De Bongerd. Het tenue is het witte shirt met het BVV Barendrecht logo, rode broek en rode kousen.

Het is natuurlijk prachtig als het uw team of dat van een van uw kinderen speelt in een gesponsord Klupp-shirt, met shirtreclame! Neem daarvoor contact op met Leen Vos (06-10645603) of mail naar sponsorzaken@bvvbarendrecht.nl voor informatie over tarieven en andere sponsormogelijkheden. Ten behoeve van uniformiteit kunnen teams alleen in overleg met het BVV-bestuur worden gesponsord en sponsorkleding worden aangeschaft.

Aanschaffen van het Barendrecht-tenue kan via de webshop van Klupp Sportswear of bij de BVV-shop op sportpark De Bongerd. Informatie kan ook verkregen worden via Leen Vos via 06-10645603 of shop@bvvbarendrecht.nl.

Voor de jeugdspelers is er een kledingleaseplan, waarbij in de contributie een bedrag van € 17,50 wordt verwerkt. De BVV zorgt via de teamtassen dat elke jeugdspeler een tenue heeft.