Sportpark

Adres en wegwijzer

Sportpark De Bongerd
Dierensteinweg 6
Wanneer u vanaf de parkeerplaats het sportpark oploopt, komt u als eerste onze kleedkamers tegen. Hier dient u rechts omheen te lopen. Wanneer u het gebouw bent gepasseerd, kunt u linksaf naar de ingang van de kantine en het hoofdveld. Recht voor u vindt u de ingang van het hoofdveld, aan uw linkerhand vindt u de ingang van onze accommodatie

Velden

Ons fraaie sportpark telt tien veld:

  • Het hoofdveld (kunstgrasveld)
  • 4 kunstgrasvelden
  • 4 traditionele voetbalvelden
  • specifieke trainingsvelden

Op het hoofdveld speelt het eerste elftal haar thuiswedstrijden. Het hoofdveld beschikt over verlichting en aan de lange zijde staat de hoofdtribune, die in de zomer van 2013 is opgeleverd.

Sportpark De Bongerd beschikt over verschillende kunstgrasvelden, waardoor ook bij zware regenval goed te voetballen is. Deze velden zijn bovendien geschikt voor zowel wedstrijden als trainingen. Verder beschikt het sportpark nog altijd over diverse echte grasvelden. Dankzij de gemeente Barendrecht én de inzet van vrijwilligers liggen die er het overgrote deel van het jaar ook piekfijn bij.

Bestuurskamer

In het complex waarin zich de kantine bevindt, is ook de bestuurskamer. Daar wordt regelmatig vergaderd, maar bij thuiswedstrijden van het eerste elftal worden daar ook de officials van de tegenstander en het arbitrale kwartet ontvangen.

Rond diezelfde wedstrijden zijn ook de leden van de BVV Barendrecht Businessclub welkom. De bestuurskamer vormt samen met het Businesshome een geheel. Op de foto is het er rustig, maar na de thuiswedstrijden van het eerste blijft het in deze ruimte vaak nog lang gezellig!

Kantine

In de kantine van ons complex is het op zaterdag en op trainingsavonden doorgaans een drukte van belang. U kunt er terecht voor een hapje, drankje en diverse snacks.
Een deel van de kantine is het jeugdhonk. Vanzelfsprekend wordt er in de kantine en in het jeugdhonk niet gerookt, zodat kinderen er naar hartenlust kunnen tafeltennissen of een patatje eten.