ZATERDAG KOFFIE-UURTJE MET VOORZITTER FRANK VAN BEUNINGEN

Voorzitter Frank van Beuningen houdt elke maand een “koffie-uurtje”. Komende zaterdag 19 oktober is het tweede koffie-moment van het nieuwe seizoen. Tussen 10.00 en 11.00 uur is Frank beschikbaar om allerhande vragen te beantwoorden of naar suggesties voor de club te luisteren.

“In de maanden dat ik als voorzitter actief ben, heb ik gelukkig al heel veel BVV’ers kunnen ontmoeten en heb ik veel waardevolle gesprekken gevoerd. Met al onze bestuursleden zijn we zo veel mogelijk op zaterdag langs de velden of in de kantine, en dan kunnen mensen ons natuurlijk altijd aanspreken. Maar misschien dat er onderwerpen zijn die leden of hun ouders liever niet aan de bar of langs de lijn bespreken. Daarom hou ik één zaterdag in de maand een koffie-uurtje”, verduidelijkt Frank. Het koffie-uurtje staat open voor iedereen die betrokken is bij BVV Barendrecht, dus spelers en speelsters, trainers en coördinatoren, maar ook voor ouders, vrijwilliger(st)ers, sponsoren en voor eenieder die de BVV Barendrecht een warm hart toedraagt.

Het koffiemoment met de voorzitter is zaterdag 19 oktober tussen 10.00 en 11.00 uur en daarna iedere tweede zaterdagochtend in de maand. Wie aan de koffie wil met de voorzitter wordt vriendelijk verzocht een mailtje te sturen aan voorzitter@bvvbarendrecht.nl. Zeker wie een specifiek onderwerp wil bespreken kan dat het beste vooraf aangeven, zodat Frank zich daarop kan voorbereiden. Spontaan binnenlopen kan ook, maar dan kan het zijn dat er al een gesprek plaatsvindt. Het koffie-uurtje vindt plaats in de bestuurskamer van BVV Barendrecht (de trap op bij de toiletten).