BARENDRECHT ONDER-23 BEGINT MET OVERWINNING

Ook voor Barendrecht Onder-23 is de kop eraf. De rood/witte beloften begonnen de competitie met een 3-1 overwinning bij Houten.

Tijdens de voorbereiding moest trainer Frenk van der Kleij liefst 12 nieuwe spelers inpassen. 10 spelers uit het kampioensteam komen ook dit seizoen uit voor Barendrecht Onder-23, de twaalf nieuwelingen komen over van de JO19-afdeling, waarvan het hoogste selectieteam vorig seizoen ook landskampioen werd.

Het resulteerde in een wisselvallige voorbereiding, maar tijdens de competitiestart stond het vizier van de Barendrecht-talenten op scherp. Na een uitstekende start zorgde Rynino Rimon al na een paar minuten voor een 0-1 voorsprong. In de tweede helft beloonde Barendrecht Onder-23 het goede spel van de eerste helft door rond het uur twee keer te scoren. Rynino Rimon zorgde met zijn tweede treffer voor de 0-2, Jay-Keane Chinedum maakte na 60 minuten de 0-3. Gastheer Houten wist alleen in blessuretijd nog een eretreffer te maken, waardoor Barendrecht met een 3-1 overwinning het nieuwe seizoen begon.