RABOBANK-LEDEN KUNNEN STEMMEN OP BVV VOOR RABO CLUB SUPPORT

Wie een rekening heeft bij de Rabobank, kan ook BVV Barendrecht deze maand een steuntje in de rug geven. Met Rabo Club Support kun je stemmen op onze voetbalvereniging zodat we kans maken op een financiële bijdrage van de bank.

De Rabobank geeft als coöperatieve bank ieder jaar een deel van zijn resultaat terug aan verenigingen, zodat die hun club toekomstbestendiger kunnen maken. Ieder lid van de Rabobank krijgt een persoonlijke uitnodiging om een stem uit te brengen op 3 verenigingen in de regio waarin de bank actief is. Voor Rabo-leden in Barendrecht en omgeving kan daarbij dus op BVV Barendrecht gestemd worden via de app van Rabobank. Hoe meer stemmen, hoe meer geld er beschikbaar wordt gesteld aan onze club.

Stemmen kan van 2 t/m 24 september. De opbrengsten van de Rabo Club Support campagne wil BVV Barendrecht reserveren voor de noodzakelijke nieuwbouwplannen om de accommodatie te moderniseren. De club hoopt dan ook dat veel Rabobank-leden dit doel onderschrijven en hun stem geven op de BVV.