ALL STARS PAKT DERDE EDITIE 35+ BAS HOKKE SUPERCUP

Onlangs was er een erewedstrijd op de Bongerd. Daar pakte A-poule debutant en challenger All Stars de Bas Hokke Supercup. Dat gebeurde tegen Northbay FC in een bloedstillende finale met 3-1 winst.

Achtergrond All Stars
Joey Medema heeft dit vriendenteam in 2018 opgericht. Gedurende de jaren veranderde en verbeterde de samenstelling zo her en der. Geoffrey van der Burgh is sinds vorig jaar aanvoerder van All Stars. Het team werd vorig seizoen kampioen van de B-poule. “Zelf heb ik een verleden bij de BVV! Vanuit de E-tjes t/m de C-tjes was ik als voetballer zeer actief in de BVV-jeugdelftallen gedurende de jaren ’80 en ‘90. Drie jaar geleden heb ik met samen met All Stars medespeler Joey Medema, mijn zoon Dean en zijn zoon Henk, de JO8-4 getraind en geleid.”

Wat hem aanspreekt in de Renes 35+ competitie van BVV Barendrecht? “De gemoedelijkheid tussen de teams onderling (een uitzondering natuurlijk daargelaten 😉 en als team even quality time te ervaren met teamleden(vrienden!) die bijna allemaal voetballende kids hebben bij de BVV en zelf ook liefde en passie hebben voor ‘t spelletje!”

Bas Hokke Cup
“De finale was spannend en intensief. Uiteindelijk sponnen wij als All Stars denk ik garen met voldoende wissels en ‘t iets efficiënter omgaan met de kansen! De drie doelpuntenmakers namens All Stars tijdens deze finale waren: Catalin-Mihai Radulescu (ook al 5 jaar betrokken bij BVV), Badr Ferdaous en invaller Kenan Yilmaz, die ook een behoorlijke rijke achtergrond bij de club heeft”, aldus captain Geoffrey. De eer werd gered door Northbay-invaller Viktor Steijger die eerder de 1-1 maakte.

Bas Hokke ‘’Mr. Barendrecht’
Bas Hokke speelde vanaf 1974 tot 1988 bij Barendrecht en werd later nog als 38-jarige teruggehaald. Hij speelde om en nabij 500 wedstrijden in de hoofdmacht en werd twee keer kampioen. Hij werd geselecteerd voor de Oranje-amateurs, maar kreeg ongelukkigerwijs geen toestemming van zijn werkgever voor het vierlandentoernooi in Italië!

“We zagen hem als clubicoon als we als kleine ventjes langs de lijn stonden te kijken bij het 1e. Hij werd niet voor niets ‘Mr. Barendrecht’ genoemd”, aldus 35+ coördinatoren Jeroen en Viktor. “Ik zag hem ook als mentor tijdens de vele jaren dat ik met Bas speelde in de BVV-zaalcompetitie”, vult Jeroen aan. “De Bas Hokke Supercup heeft helemaal terecht zijn naam gekregen. Dat geeft denk ik perfect aan hoe velen binnen de BVV hem waarderen. Velen hebben jaren van zijn voetbalkunsten genoten en van dichtbij mee kunnen maken hoe goed hij eigenlijk was”, aldus zijn toenmalige 35+ teamgenoot Jan Kees den Otter.

De Renes competitie is de grootste en leukste interne 35+ competitie van Nederland met 25 teams en zo’n 300 actieve leden in drie poules op zaterdag en woensdag. Er zijn diverse uitdagende competities en cups, (zaal)toernooien, events en vooral heel veel gezelligheid. Lid worden of met een 35+ team inschrijven? Mail naar 35plus@bvvbarendrecht.nl.