BARENDRECHT ONDER-23 WINT OPNIEUW

Barendrecht Onder-23 is ook na 6 competitieduels nog ongeslagen. De rood/witte talenten wonnen zaterdag voor de zesde keer op rij door Gemert met 2-0 te verslaan.

Jay-Keane Chinedum Chukwu was al in de eerste helft het goudhaantje voor Barendrecht Onder-23. Hij scoorde twee keer en zorgde dus al voor rust voor een 2-0 voorsprong tegen de leeftijdgenoten van Gemert. De rest van de wedstrijd voltrok zich in een laag tempo, waardoor er ook voor beide doelen in de tweede helft weinig te beleven viel. Er werd dan ook niet meer gescoord op sportpark De Bongerd.

Met de maximale score van 18 punten uit 6 wedstrijden gaat Barendrecht Onder-23 voorlopig onbedreigd aan kop in de eerste divisie B. Kloetinge is de eerste achtervolger en heeft 13 punten uit evenveel duels.