AD DEN OTTER OVERLEDEN

Het bestuur van BVV Barendrecht heeft bedroefd kennis genomen van het overlijden van Ad den Otter. Hij overleed afgelopen vrijdag op 81-jarige leeftijd.

Ad was ruim 60 jaar lid van BVV Barendrecht en was de laatste decennia vooral bekend als drijvende kracht achter het klaverjassen in de kantine van de club. Ruim 25 jaar was hij betrokken bij de organisatie van het klaverjassen op maandagavond en later op de dinsdagmiddag. Ook organiseerde hij altijd het welbekende concours op 2e Kerstdag, waar vaak tientallen klaverjassers van jong tot oud op af kwamen.

Oudere leden zullen zich Ad mogelijk ook nog herinneren als scheidsrechter; hij was actief voor de KNVB op het hoogste niveau in het district Zuid-Holland. Aansluitend was hij ook nog een aantal seizoenen actief als grensrechter.

De afscheidsdienst voorafgaand aan de begrafenis is vanwege de huidige situatie in kleine kring en vindt plaats op vrijdag 15 januari om 13.15 uur. Belangstellenden kunnen de dienst desgewenst met een livestream bijwonen, waarvan de gegevens op te vragen zijn bij de nabestaanden.