ADRIE POLDERVAART GESLAAGD VOOR UEFA PRO OPLEIDING

Barendrecht-trainer Adrie Poldervaart heeft de UEFA Pro opleiding met succes afgerond. Samen met tien mede-cursisten volbracht de oefenmeester deze week de opleiding, waarmee hij nu de papieren heeft om een club in het betaalde voetbal te trainen.

Poldervaart investeerde het afgelopen jaar vanzelfsprekend veel tijd aan de UEFA Pro opleiding. Hij liep in de eerste seizoenshelft onder meer stage bij FC Utrecht, onder toenmalig trainer Erik ten Hag. BVV Barendrecht is uiteraard trots op de prestatie van Adrie, en feliciteert hem van harte met het afronden van de opleiding.

Ook twee collega-trainers van Poldervaart uit de Tweede Divisie volbrachten de opleiding: Jeroen Rijsdijk (Excelsior Maassluis) en Danny Buijs (Kozakken Boys) slaagden eveneens. Oud-prof Buijs werd deze week bovendien officieel gepresenteerd als de nieuwe trainer van FC Groningen voor komend seizoen. Arne Slot, Erik van der Ven, Fuat Usta, Koen Stam, Mischa Visser, Peter Reekers, Peter Uneken en Sjors Ultee zijn de overige geslaagde cursisten. Alle geslaagden ontvangen hun diploma tijdens een feestelijke uitreiking bij de Johan Cruijf Schaal.