BARENDRECHT 1 BEGINT COMPETITIE IN WIJCHEN

De hoofdmacht van BVV Barendrecht begint de competitie met een uitwedstrijd in Wijchen. Dat blijkt uit het speelschema van de Derde Divisie B, waarin voor Barendrecht in de eerste speelronde een uitwedstrijd bij AWC op het programma staat.

Daarmee treffen de rood/witten bij de competitie-opening op zaterdag 19 augustus een promovendus. AWC eindigde vorig seizoen op de negende plaats in de vierde divisie, maar dwong via de nacompetitie promotie af naar de Derde Divisie B. Daarin is Barendrecht dus de eerste tegenstander van de ploeg uit Wijchen, pal naast Nijmegen.

In de tweede speelronde, op zaterdag 26 augustus, speelt Barendrecht voor het eerst thuis. Dan is UNA uit Veldhoven de tegenstander op sportpark De Bongerd. Het volledige speelschema is hieronder terug te vinden.

De aanvangstijden van de duels worden op een later moment vastgesteld, na overleg tussen de betrokken clubs. Door de mix van het zaterdag- en zondagvoetbal zullen alle verenigingen in de Derde Divisie te maken krijgen met ongebruikelijke aanvangstijden. Barendrecht zal zijn thuisduels zoveel mogelijk om 14.30 uur blijven spelen, maar moet zich in uitwedstrijden ook schikken naar de voorkeuren van de gastheer. Hoe dan ook geldt de afspraak dat Barendrecht nooit op zondag in actie te komen: uitduels kunnen dus alleen op zaterdagmiddag of aan het begin van zaterdagavond worden ingepland.

[googlepdf url=”https://www.bvvbarendrecht.nl/wp-content/uploads/2023/07/programma_3DB_2023-24.pdf” width=”600″ height=”900″]