BARENDRECHT 1 WINT OEFENDUEL TIJDENS TRAININGSKAMP OP TENERIFE

Het eerste elftal van BVV Barendrecht heeft zaterdag het trainingskamp op Tenerife afgesloten met een oefenzege. Het duel tegen het plaatselijke CD Marino op het Spaanse eiland eindigde in een 3-2 overwinning.

Onder een stralend zonnetje – aanmerkelijk betere omstandigheden als zaterdag op de eigen Bongerd – zette Barendrecht een goede eerste helft neer tegen de Spaanse tegenstander. Het zorgde voor een 2-0 voorsprong voor de rood/witten, dankzij doelpunten van Marouane Bakour en Anass Serghini. Keeper Bradly van der Meer voorkwam met een prima redding een tegengoal. Na de rust beet de gastheer meer van zich af en moest Barendrecht twee tegentreffers toestaan: 2-2. Het duel leek in een gelijkspel te eindigen, maar vlak voor tijd kwam Barendrecht op een 3-2 voorsprong tegen CD Marino door een tweede doelpunt van Anass Serghini na goed voorbereidend werk van Robbert Olijfveld. Daar bleef het bij op Tenerife.

Maandag keert Barendrecht 1 terug naar Nederland. Daar staan de komende week nog twee trainingen op het programma, voordat aanstaande zaterdag de competitie weer wordt hervat. Dan ontvangen de rood/witten in eigen huis het Zeeuwse Hoek, aftrap 14.30 uur op De Bongerd.