BARENDRECHT 1 ZOEKT NIEUWE TEAMMANAGER

Om de selectie en technische staf van het eerste elftal zo optimaal mogelijk te begeleiden is BVV Barendrecht voor het aankomende seizoen op zoek naar een enthousiaste Teammanager. In die rol is deze kandidaat onderdeel van de staf van Barendrecht 1, dat momenteel uitkomt in de zaterdag derde divisie.

De teammanager is aanwezig tijdens alle wedstrijden en bij voorkeur ook op de trainingsavonden. Tijdens wedstrijden neemt de teammanager plaats in de dug-out. Hij of zij kent de kenmerken van de kleedkamercultuur en is iemand met bij voorkeur een voetbalachtergrond, die fungeert als de spin in het web bij alle activiteiten rondom het eerste elftal. De teammanager zorgt ervoor dat de technische staf en spelers zich volledig op het voetballen kunnen richten en dat de bijkomende zaken erom heen effectief geregeld zijn.

De teammanager verricht onder meer de volgende werkzaamheden:

  • Verantwoordelijk voor de volledige wedstrijdorganisatie rondom het eerste elftal, onder andere het invullen van het digitale wedstrijdformulier, verzorgen van eten en drinken, het regelen van vervoer en het ontvangen en begeleiden van de technische staf van de tegenpartij.
  • Verzorgt de communicatie vanuit de technische staf en de organisatie richting spelers op het gebied van planningen, activiteiten en alle overige zaken.
  • Ondersteunt en faciliteert spelers en stafleden bij diverse praktische zaken.
  • Zet wensen en verzoeken vanuit de staf en spelers uit via de juiste kanalen.
  • Draagt bij aan het organiseren van trainingskampen en overige (teambuilding) activiteiten.

We zoeken een teammanager die organiseren en coördineren leuk vindt, communicatief sterk is en een groot inlevingsvermogen richting spelers heeft. Daarnaast is een teammanager discreet en integer en werkt die graag met mensen samen.

Als je interesse hebt of graag een nadere toelichting wilt, kun je contact opnemen met Gert van der Wal, bestuurslid Voetbalzaken (mobiel: 06-47043625 of e-mail: voetbalzaken@bvvbarendrecht.nl).