BARENDRECHT 2 SPEELT GELIJK TEGEN RIJNVOGELS

Barendrecht 2 slaagde er zaterdag niet in om ook de 2e competitiewedstrijd in winst om te zetten. Op een natte en winderige Bongerd kwam de ploeg van Erwin van der Woerdt niet verder dan een 1-1 gelijkspel. Het begin van de wedstrijd was hoopgevend. Barendrecht zette de tegenstander direct vast op eigen helft en dat resulteerde in een hele rits kansen. Na een minuut of tien speelde Anass Masrhalmi zich perfect vrij, ging alleen op het doel af, maar schoot te gehaast over. Nog geen minuut later bracht Anass Masrhalmi  Ramy Salem in kansrijke positie, maar zijn schuiver ging voor het doel van Rijnvogels langs.

De volgende mogelijkheid was voor Joost van Eck, die door Jaco van de Wijdeven de diepte werd ingestuurd. Zijn lob verdween net naast de verkeerde kant van de paal. Na 20 minuten kreeg Barendrecht loon naar werken. Uit een corner van Joost van Eck kopte verdediger Kayo Renwarin de thuisploeg naar een verdiende 1-0 voorsprong. Dit werd ook de ruststand.

In de 2e helft een compleet ander beeld. Rijnvogels knokte zich terug in de wedstrijd en drukte Barendrecht terug op eigen helft. Goed keeperswerk van Steven Lugtmeijer en de paal voorkwamen een vroege gelijkmaker. Barendrecht kon zich er niet voldoende onderuit voetballen. Een enkele keer werd Barendrecht nog gevaarlijk, maar inzetten van Kavi Gayadien en Anass Masrhalmi gingen voorlangs en over het doel. Barendrecht speelde in die fase te onrustig en wist de bal niet in de ploeg te houden om zodoende de winst binnen te slepen. Uiteindelijk kwamen de Katwijkers diep in blessuretijd alsnog op gelijke hoogte.

Door de 1-1 eindstand hebben beide ploegen nu 4 punten uit 2 gespeelde wedstrijden. Zaterdag a.s. moet Barendrecht 2 vroeg uit de veren. Het speelt dan om 10.30 uur uit bij Ter Leede 2  in Sassenheim.