BARENDRECHT 2 WINT LAATSTE THUISWEDSTRIJD

Barendrecht 2 heeft de laatste thuiswedstrijd van dit seizoen winnend afgesloten. Daarmee boekten de trainers Erwin van der Woerdt en Marcel Brienen wederom een mooi resultaat met hun elftal. Tegen het dit seizoen verrassend sterk opererende Forum Sport 2 werd met 2-1 gewonnen.

Net als in voorgaande duels, kwam ook deze wedstrijd pas na rust op gang. In de 50e minuut liep Barendrecht 2 tegen een achterstand aan na een van richting veranderd schot. Het herstel volgde snel. Het eerste gevaar kwam in de 60e minuut toen Najim Haidary met een lob de keeper van Forum Sport probeerde te verrassen, maar de doelman herstelde zich. De rebound van Cohlin Bechoe werd tot corner verwerkt. Uit  deze corner kwam de bal voor de voeten van aanvoerder Jaco van de Wijdeven, die de bal snoeihard in het doel schoot (1-1).

Ook de Barendrechtse talenten moesten op hun tellen passen, want Forum Sport was beslist niet ongevaarlijk. Jeroen Boer wist met een sliding de spits van Forum Sport van scoren af te houden en even later moest keeper Daniël Kumic een kopbal uit de hoek tikken. Aan de andere kant had Roy Blinker pech toen zijn kopbal van de lijn werd gehaald.

Het mooiste moment van de wedstrijd kwam in de 83e minuut. Najim Haidary werd op de rand van het strafschopgebied onderuit geschoffeld en ging zelf achter toegekende vrije trap staan. Hij krulde de bal hard langs de muur, buiten bereik van de keeper in het doel (zie video onderaan) en zorgde hiermee voor de verdiende 2-1 overwinning.

Barendrecht 2 staat nu vijfde op de ranglijst met 37 punten en nog één wedstrijd te spelen. Dat duel is tegen Zwaluwen 2, aanstaande zaterdag om 11.15 uur in Vlaardingen.