BARENDRECHT 3 IN HET NIEUW DANKZIJ BTS LOGISTICS EN LA HERMANA

Het derde elftal van BVV Barendrecht staat weer piekfijn op het veld! Het vriendenteam dat ruim tien jaar geleden ontstond is door de bedrijven BTS Logistics en La Hermana op fraaie wijze in het nieuw gestoken.

BTS Logistics is onderdeel van de VBE Group en heeft zijn hoofdkantoor in Barendrecht. Met zeven vestigingen in Europa en 280 specialisten biedt de groep logistieke diensten aan met als doel de klanten te ontzorgen in de gehele logistieke keten. Wijn & Tapasrestaurant La Hermana, de andere sponsor van het team, is een gezellige horecagelegenheid in Barendrecht-Carnisselande. Bij La Hermana kunnen heerlijke wijnen per glas of per fles geproefd worden en kan men terecht om originele Spaanse tapas te eten.

Het derde elftal bestaat uit veel bekende BVV-gezichten die nog altijd op prestatief niveau met elkaar voetballen. Het team vindt zijn oorsprong in de voormalige ‘B-selectie’ van de club. Door de jaren heen zijn er steeds meer jongens aan het team toegevoegd die hun jeugd met elkaar bij Barendrecht hebben gevoetbald, maar de afgelopen jaren bij prestatieve teams en in eerste elftallen van regioclubs hebben gespeeld. Gelukkig zijn zij nu allemaal weer terug bij de BVV, waarin ze met elkaar uitkomen in de tweede klasse en na de winterstop in de promotiepoule hopen uit te mogen komen.