BARENDRECHT G1 DANKBAAR VOOR KAMPIOENSSTEUN

Het zal de BVV’ers niet zijn ontgaan dat vorige week Barendrecht G1 kampioen werd in hun competities. De rood/witten speelden vorige week zaterdag uit bij Alphense Boys en boekten een moeizame maar verdiende 1-2 overwinning. Dit zorgde ervoor dat G1 niet meer was te achterhalen door de concurrentie en met 7 overwinningen op rij de terechte kampioen werd.

De spelers van G1 hebben de steun vanuit de club rondom hun belangrijke wedstrijd zeer gewaardeerd. Hieronder een dankwoord van de spelers van de kersverse kampioen!

“Voor deze wedstrijd gingen wij met de bus van de 5e Colonne van BVV Barendrecht naar Alphen aan de Rijn om tegen Alphense Boys te spelen. Fantastisch dat deze bus beschikbaar was gesteld door de heren Versluis en Van den Berg. Nogmaals super bedankt hiervoor. De wedstrijd begon voortvarend want binnen 2 minuten wist Tony Contis de bal breed te leggen op Jeffrey van den Berg en deze benutte deze kans waardoor het snel 0-1 stond.

Hierna werd het een gelijkopgaande wedstrijd waarbij de Barendrechters moeite hadden met de wind tegen. Echter ondanks dit werden er niet veel kansen weggegeven en de beide doelmannen zorgden ervoor dat de ruststand 0-1 was. Na rust werd er door de trainers Martijn van den Enden, Martijn Kooiman en Daniella ten Pierik een team neergezet dat de wedstrijd stevig in handen kreeg.

Het werd binnen 5 minuten na rust 0-2. Johan van der Pols gaf een grote kans aan Bjorn Schouten maar de keeper pakte de bal. Echter uit de rebound scoorde Tony Contis de bevrijdende 0-2. Hierna zette G1 de thuisploeg stevig vast en kwam niet meer in de problemen en had de stand meer moeten uitbreiden. Alphense Boys kwam 2 minuten voor tijd terug tot 1-2 maar verder kwamen zij niet.

Hierna werd er een groot feest gevierd in de kleedkamer, in de bus onderweg naar Barendrecht, in de kantine en uiteindelijk ook nog in het dorp. Het feest werd ook nog gevierd met de mannen van BVV 5 in de kleedkamer en in de kantine. Namens de spelers en begeleiders van G1 willen wij iedereen bedanken voor een fantastische avond. Deze werd gevierd met vele BVV’ers waaronder ouders van de spelers van G1 en de vele spelers van G2. Samen met G2 vormen wij een hechte groep, dus dit was ook hen feestje.

Daarnaast een bedankje voor de bloemen die werden uitgereikt door voorzitter Martin Seltenrijch. Hierbij willen wij ook Ron Hoppema van RHM Projecten bedanken voor de trouwe sponsoring dit seizoen en de komende jaren. Ook een bedankje voor de spelers, supporters en vrienden van BVV 5: samen met hen was dit een fantastische avond. Vanzelfsprekend willen wij ook de vrijwilligers in de kantine bedanken dat zij weer voor ons klaar stonden en Lucas voor de muziek. Afgelopen zaterdag speelde G1 weer tegen Alphense Boys. Dit keer werd het gelijk (2-2). Spelers en begeleiders kregen een fantastisch mooi spandoek aangeboden door Winni Kiksen. Super bedankt Winni!”