BARENDRECHT GEEFT OEFENZEGE UIT HANDEN TEGEN GOES

Barendrecht 1 heeft donderdagavond een oefenduel tegen GOES verloren. In de slotfase gaven de rood/witten een overwinning uit handen tegen de ploeg uit de Vierde Divisie.

De Zeeuwen kwamen op sportpark De Bongerd al na drie minuten op voorsprong via Manengela (0-1), maar Barendrecht repareerde die achterstand snel via Romano van der Stoep (1-1). Na een halfuur zette topscorer Robbert Olijfveld de rood/witten op voorsprong (2-1). Tien minuten na rust zette jeugdtalent Nadir Jouhri de 3-1 op de borden. Barendrecht leek zodoende een oefenzege te gaan boeken, maar in het laatste kwartier draaide GOES de wedstrijd toch nog om. Claude de Smet zorgde 12 minuten voor tijd voor de aansluitingstreffer (3-2) en was vier minuten voor het eindsignaal ook goed voor de gelijkmaker (3-3). In de slotminuut scoorde Erwin Fransen zelfs de 3-4, waarmee Barendrecht de oefenzege in de slotfase uit zijn handen zag glippen.

Zaterdag komt Barendrecht 1 niet in actie, dinsdag wordt er wel gespeeld door de ploeg van trainer Leen van Steensel. Dan is in Gouda DONK de tegenstander in het toernooi om de Fidus Cup (aanvang 20.15 uur). Het eerstvolgende competitietreffen is op zaterdag 25 maart in Assen, ACV-Barendrecht, aanvang 14.30 uur.