BARENDRECHT GEMAKKELIJK LANGS OJC ROSMALEN: 3-0

Barendrecht blijft in de top van de Derde Divisie B na een eenvoudige zege op OJC Rosmalen. De rood/witten wonnen zaterdag op het eigen sportpark De Bongerd in een rommelig duel met 3-0.

Trainer Leen van Steensel kon voor de ontmoeting met de Brabanders geen beroep doen op de geblesseerde Danny Monster, Robbert Olijfveld en Aness Serghini. Daardoor waren er basisplaatsen voor Sven Dijkgraaf en Tren Drexhage.

Barendrecht kende een goed begin, al binnen tien minuten was het raak. Romano van der Stoep, de afgelopen weken goed op dreef, knalde de 1-0 binnen. Er waren niet veel kansen, een voorzet van Olek Mrowicki was net te hoog voor Jongman.

Rosmalen bleek een taaie tegenstander en kwam terug in de wedstrijd zonder tot grote mogelijkheden te komen Vlak voor rust moet de Brabantse keeper Jeroen Keeris geblesseerd van het veld af, Luuk Vogels was zijn vervanger.

Ook na de onderbreking een wisselende spelbeeld. Rosmolen probeerde wat terug te doen, maar spits Job Viellevoye miste.

Beslissing
Pas halverwege de tweede helft werd het duel beslist. Olek Mrowicki snelde op rechts langs zijn tegenstander, de voorzet werd door Brent Vugts fraai achter zijn standbeen ingetikt, 2-0. Daarmee was de buit wel binnen voor de thuisploeg.

In de resterende tijd werd er volop gewisseld. Ook bij Barendrecht waar achtereenvolgens Luc Dielhof, Niels Vorthoren, Omer Karacagun en Thomas Noordergraaf het veld in kwamen. Die laatste maakte daarmee zijn debuut voor het vlaggenschip van de BVV.

Het slotakkoord was voor de rood/witten. Romano van der Stoep had er nog geen genoeg van en ramde ook de 3-0 binnen. Daarmee pakte Barendrecht drie punten en bleef het in het kielzog van SteDoco, UNA en Sportlust ’46.

Tren Drexhage wordt teruggefloten in scoringspositie. Buitenspel wordt geoordeeld.

Romano van der Stoep scoort na 9 minuten 1-0.

Sven Dijkgraaf in duel in de middencirkel.

De immer strijdvaardige Taner Bayram wint duel met Tom Wijkmans.

Brent Vugts wordt in de zestien neergelegd door keeper Jeroen Keeris. Geen strafschop beslist scheidsrechter Dave de Vries.

Tim Eekman passeert Dennis van Meurs.

Ap Outjes assisteerde bij de behandeling van de zware handblessure van keeper Jeroen Keeris. De aangeslagen keeper moest daardoor uitvallen.

Olek Mrowicki passeert op snelheid Yamani el Aharchaou en trekt de bal over de grond voor.

Brent Vugts tikt de voorzet achter zijn standbeen langs fraai binnen. De ingevallen keeper Luuk Vogels is
kansloos.

Nadir Jouhri rukt zich, geconcentreerd op de bal, los van Zija Azizov.

Uitgelaten viert Romana van der Stoep, na een harde uithaal, zijn tweede doelpunt, 3-0

Barendrecht-OJC Rosmalen 3-0 (1-0)
9. 1-0 Van der Stoep, 68. 2-0 Vugts, 86. 3-0 Van der Stoep.
Scheidsrechter De Vries, gele kaarten: Jongman en Dijkgraaf (Barendrecht).
Opstelling Barendrecht: Van der Meer; Eekman, Dijkgraaf, De Graaf, Jouhri; Bayram, Jongman, Van der Stoep (85. Karacagun); Mrowicki (82. Dielhof), Drexhage (85. Vorthoren) en Vugts (85. Noordergraaf).
Opstelling OJC Rosmalen: Keeris (41. Vogels); Van Toren, Spijkes, Zonnenberg (75. De Weerd, Wijkmans (66. Laazizi), Viellevoye (66. Azizov), Pijnenburg, Van Dijk, Aharchaou (75. Kappen), Hassan en Van Meurs.

Top drie
Barendrecht blijft zo dicht bij de top van de Derde Divisie B met nu 19 punten uit 9 wedstrijden. Stedoco staat op 20, net als UNA, Sportlust ’46 heeft er net als Barendrecht 19.

Gemert
Komende zaterdag is er geen voetbal voor Barendrecht. De week daarna – zaterdag 28 oktober – is het competitieduel uit bij Gemert. In Brabant wordt om 18.00 uur afgetrapt. De eerstvolgende thuiswedstrijd is op zaterdag 4 november tegen OSS’20 uit Oss. De aftrap is dan weer 14.30 uur.

Maassluis
Komende dinsdag (17 oktober) oefent Barendrecht thuis tegen Excelsior Maassluis. Het duel tegen de Tweede Divisionist begint om 20.00 uur. Een week later – 24 oktober – komen de buren van Heerjansdam naar De Bongerd, ook dan is de aanvang 20.00 uur.

Wedstrijdbeelden

YouTube

Door de video te laden, gaat u akkoord met het privacybeleid van YouTube.
Meer informatie

Video laden