BARENDRECHT HEEFT GEEN KIND AAN WIELDRECHT IN BETCITY CUP

Barendrecht heeft dinsdagavond met speels gemak de derde ronde van de Betcity Cup bereikt. In het regiotoernooi, ook wel bekend als de Voetbal Rijnmond Cup, had Barendrecht geen kind aan Wieldrecht.

Tegen de Dordtse derdeklasser liet Barendrecht er op de eigen Bongerd geen misverstand over bestaan wie de betere ploeg was. Al voor rust stond er een ruime 5-0 voorsprong op het scorebord. Robbert Olijfveld opende na vijf minuten de score (1-0), Luc Dielhof zorgde halverwege de eerste helft voor een verdubbeling van de marge (2-0). Na een halfuur scoorde Olijfveld zijn tweede treffer (3-0) en even later was ook Brent Vugts trefzeker (4-0). In de slotminuut van de eerste helft maakte Olijfveld zijn hattrick compleet (5-0).

Na de rust was het de beurt aan Aness Serghini om de score verder op te voeren. De invaller scoorde binnen het kwartier twee keer en tekende zo voor de 6-0 en 7-0. Jeugdtalent Omar Karacagun scoorde na een uur de 8-0. Het slotakkoord was vier minuten voor tijd voor Olek Mrowicki, die de 9-0 eindstand op het scorebord zetten. Daarmee kwalificeerde Barendrecht zich voor de derde ronde van het regiotoernooi, dat na de winterstop wordt voortgezet.