BARENDRECHT JO17-2 NAAR KWARTFINALE BEKER

De junioren van het JO17-2 team van BVV Barendrecht hebben een mooie prestatie geleverd door de kwartfinale van de KNVB beker te bereiken. Bij de leeftijdsgenoten van Slikkerveer keek de ploeg al na 30 seconden tegen een achterstand aan. Gelukkig wisten de jongens dit voor de rust recht te zetten. Mede door de vele gemiste kansen in de 2e helft bleef het lang spannend, maar er werd in Ridderkerk niet meer gescoord. Daardoor wonnen de rood/witten met 2-1 en kunnen zij zich opmaken voor de kwartfinale. De tegenstander daarin is nog onbekend.

Ook in de competitie presteert het team uitstekend. Na promotie naar de hoofdklasse werd in de 2e fase een mooie 3e plaats behaald. Dat is tevens de positie op de ranglijst in de 3e fase, na twee grote overwinningen en een nipte nederlaag bij Feyenoord. Na de voorjaarsvakantie zijn de jongens vanaf maart weer te bewonderen in zowel de competitie als in de beker.