BARENDRECHT JO19-1 WINT DISTRICTSBEKER

Het JO19-1 team van BVV Barendrecht maakt tot nu toe een uitstekend seizoen door. Zaterdag wonnen de rood/witte talenten alweer de derde prijs van het seizoen, door beslag te leggen op de districtsbeker. De leeftijdgenoten van Quick uit Den Haag werden op het terrein van Jodan Boys met 2-1 verslagen.

Op 2e Pinksterdag won Barendrecht JO19-1 ook al de Rijnmond Cup. Die regionale beker volgde op het kampioenschap in de najaarscompetitie, dat voor de winterstop in de wacht werd gesleept. Door die titel zijn de Bongerdbewoners ook nog in de race voor het landelijke amateurkampioenschap.

Komende zaterdag 8 juni staat daarvoor de halve finale op het programma, waarin Quick uit Den Haag opnieuw de tegenstander is. Als de BVV-talenten weer weten te winnen gaat JO19-1 een week later spelen om het algehele kampioenschap. Team en staf vragen alle BVV-ers dan ook om komende zaterdag naar De Bongerd te komen om JO19-1 aan te moedigen in de halve finale. De wedstrijd tegen Quick wordt dan om 14.30 uur afgetrapt.