BARENDRECHT JO19 PAKT DRAAD WEER OP TEGEN HEKKENSLUITER

A1 tnNa een teleurstellende reeks voor de winterstop en misstap in de herstand van de competitie (1-4 verlies bij Kampong), heeft Barendrecht JO19-1 zaterdag de draad weer opgepakt. Hekkensluiter VFC werd in Vlaardingen met 4-0 verslagen. Het was een ongelijke krachtmeting waarbij de Barendrechters al in de eerste helft met 3-0 voor kwamen te staan. De doelpunten kwamen op naam van Armando de Bruijn, Sjacco Meijer en Kayo Renwarin. In de tweede helft probeerde VFC nog terug in de wedstrijd te komen, maar de Vlaardingers konden geen vuist maken. Marc Bakker maakte er in de 54e minuut zelf 4-0 van. Barendrecht-keeper Daniel Kumic hield zijn doel schoon, onder meer dankzij een spectaculaire redding op een schot van VFC. Met de drie punten op zak speelt Barendrecht de volgende competitiewedstrijd thuis tegen RKDVC, op zaterdag 3 maart. Komend weekend oefenen de rood/witten op de Bongerd tegen Smitshoek.