BARENDRECHT KRIJGT TIK BIJ DE TREFFERS (WEDSTRIJDVERSLAG)

Barendrecht heeft ook de tweede uitwedstrijd van dit seizoen, bij de Treffers in Groesbeek, verloren. De rood-witten gingen in Gelderland met liefst 4-0 onderuit. De doelpunten vielen steeds in de slotfase van de beide helften.

Barendrecht-trainer Albert van der Dussen kon weer beschikken over Max van Dijk. Achterin ontbrak nu Elson Almeida. Emilio Samsey schoof zodoende naar de rechterkant. Verder bleef het elftal dat HFC had geklopt intact.

De eerste kansen waren voor de Treffers. Sjoerd Ars mikte net over het doel van Barendrecht, een inzet van Aleksandar Jankovic werd door keeper Nick van der Ploeg gepareerd. Ook Barendrecht had een paar mogelijkheden, via Rowendly Martijn en Bas Mourits. Het bleef echter 0-0.

Na een half uur moest Max van Dijk een bal van de lijn halen en hield zo de bezoekers op de been. Toch ging het vlak voor de rust twee keer fout. Eerst kopte Pim Balkestein raak uit een vrije trap, 1-0. En nog voor de onderbreking maakte de gevaarlijke Jankovic er 2-0 van.

Na de rust met Burak Dogan voor Anass Masrhalmi probeerde Barendrecht wat terug te doen. Een afstandschot van Danny Monster vloog echter naast. Ook een kans voor Dogan leverde niets op. De andere invaller – Qjell Krolis – kwam net tekort voor het Treffers-doel.

Wat Barendrecht naliet, deed de thuisploeg stukken beter. Weer was het Aleksandar Jankovic die raak prikte, 3-0. En in de exta tijd werd het allemaal nog erger. Max van Dijk ging in de fout, Jankovic strafte het af, 4-0. Een gevoelige nederlaag in Groesbeek voor Barendrecht.

Zwaar gehinderd wordt Rowendley Martijn het spelen van de bal onmogelijk gemaakt.
Donny Navajas Sanchez zet voor.
Vol onbegrip wordt Danny Monster teruggefloten.
De fysiek sterke Emilio Samsey wint duel.
Nick van der Ploeg tikt de bal over het doel.
Jeffrey Aarts kopt na een hoekschop op het doel.
De opmars van Delano a Cohen wordt met een sliding onderbroken.
Invaller Qjell Krolis komt net iets te kort om te scoren in de slotfase.

De Treffers – Barendrecht 4-0 (2-0)
38. 1-0 Balkestein, 43. 2-0 Jankovic, 82. 3-0 Jankovic, 90+1. 4-0 Jankovic.
Scheidsrechter Cairo, gele kaarten: Aarts (Barendrecht) en Sirvania (Treffers).
Opstelling De Treffers: Kornelis, Sirvania, Jansen, Balkestein, Keukens, Van de Beek, Havar, Op den Camp, Jankovic, Ars en Maertzdorf.
Opstelling Barendrecht: Van der Ploeg; Samsey (70. Krolis), Aarts, Van Dijk, Van Deelen; Navajas Sanchez (63. Dorst), A Cohen, Monster; Martijn, Mourits en Masrhalmi (58. Dogan).

Vijftiende
Barendrecht zakt naar plek 15 in de Tweede Divisie met nu 3 punten uit 3 duels. Aan de kop twee nieuwe namen: IJsselmeervogels en Rijnsburgse Boys met allebei 7 punten.

Scheveningen
Komende zaterdag – 15 september – speelt Barendrecht weer thuis. Promovendus Scheveningen komt dan op op bezoek. Op De Bongerd wordt om 14.30 uur afgetrapt.