BARENDRECHT ONDER-23 BOEKT ZEGE NA PRIMA EERSTE HELFT

Het Onder-23 team van BVV Barendrecht heeft zaterdag zijn tweede overwinning van het seizoen geboekt. In een prima eerste helft legden de Barendrecht-talenten de basis voor de zege. Op bezoek bij Argon zorgde Ayoub Daoudi al na 11 minuten voor een 0-1 voorsprong. Rond het halfuur verdubbelde Barendrecht die marge dankzij een treffer van Thomas Noordergraaf (0-2). De gastheer uit Mijdrecht kon daar geen gevaar tegenover stellen.

Na de rust ging Argon wel op zoek naar een aansluitingstreffer, maar mede dankzij twee knappe reddingen van keeper Maxim Kooiman behielden de rood/witten de 0-2 voorsprong. Een aantal grote kansen om het duel helemaal op slot te gooien waren in het restant niet aan Barendrecht besteed, maar de overwinning bij Argon kwam niet meer in gevaar.