BARENDRECHT ONDER-23 BUIGT ACHTERSTAND OM EN WINT BIJ KLOETINGE

Het Onder-23 team van BVV Barendrecht heeft zaterdag een knappe comeback gemaakt. In Zeeland keken de rood/witten bij rust tegen een 2-0 achterstand aan bij Kloetinge, maar na 90 minuten konden de Barendrecht-talenten toch een overwinningen bijschrijven.

Barendrecht Onder-23 liet zich in de eerste helft de kaas van het brood eten door de gretige leeftijdgenoten van Kloetinge. Na 20 minuten stond er daardoor zomaar een 2-0 achterstand op het scorebord voor de ploeg van trainer Frenk van der Kleij. De oefenmeester bracht na rust een aantal verse krachten in het veld, waarna de Barendrecht-beloften met veel inzet de wedstrijd toch nog naar zich toetrokken.

De energie en juiste agressiviteit zorgde er in de tweede helft voor dat Barendrecht Onder-23 na een kwartier de schade al had gerepareerd, door doelpunten van Christian Bellassai (2-1) en Thomas Noordegraaf (2-2). Twintig minuten voor tijd zorgde Christian Bellassai er met zijn tweede treffer van de middag voor dat de drie punten naar Barendrecht gingen: 2-3. Na twee wedstrijden is Barendrecht daardoor zelfs de enige ploeg die nog geen puntverlies heeft geleden, waardoor de rood/witten met 6 punten uit 2 duels aan kop gaan in de eerste divisie B.