BARENDRECHT ONDER-23 LEGT LEEFTIJDGENOTEN ASWH OVER DE KNIE

Barendrecht Onder-23 heeft ook zijn derde competitiewedstrijd gewonnen. Op het eigen sportpark De Bongerd legden de rood/witte beloftes de leeftijdgenoten van ASWH over de knie: 7-1.

Met uitstekende voetbal liet Barendrecht Onder-23 zien dat het ook dit jaar weer mee kan doen om de prijzen. Tegenstander ASWH werd overklast en kreeg al na 5 minuten het eerste tegendoelpunt: Curtly Lieuw maakte de 1-0 voor Barendrecht. Dankzij doelpunten van Rynino Rimon en Lorenzo Soares Fonseca stond er nog voor de rust een ruime 3-0 voorsprong op het scorebord.

Ook na de onderbreking bleven de Barendrecht-talenten scoren: Jesse Reer, Curtly Lieuw, Christian Bellassai en Jay-Keane Chinedum Chukwu zorgden voor in totaal zeven Barendrecht-treffers. ASWH deed tussendoor wel wat terug, waardoor er een 7-1 eindstand genoteerd werd. Met de ruime overwinning blijft Barendrecht Onder-23 ongeslagen aan kop van de eerste divisie B.