BARENDRECHT ONDER-23 VERSLIKT ZICH IN QUICK ’20

De beloften van BVV Barendrecht hebben zichzelf zaterdag een slechte dienst bewezen. Laagvlieger Quick ’20 was met 2-0 te sterk voor het Onder-23 team van de rood/witten.

In Oldenzaal profiteerde het Onder-23 team van Quick ’20 optimaal van het gebrek aan scherpte bij Barendrecht. De jeugdtalenten lieten zich aftroeven door een scherpere tegenstander, die al voor rust twee keer het net wist te vinden. Na rust probeerde Barendrecht Onder-23 de 2-0 achterstand te repareren, maar toen keeper Maxim Kooiman rood kreeg vanwege het neerhalen van een doorgebroken speler werd de opgave nog groter. Brent van der Hilst maakte nog wel de 2-1, maar een gelijkmaker zat er niet in. Daardoor leed Barendrecht Onder-23 een terechte nederlaag in Oldenzaal.