BARENDRECHT ONDER-23 WINT OOK BIJ KOZAKKEN BOYS

Het beloftenteam van BVV Barendrecht is na 4 competitiewedstrijden nog altijd ongeslagen. Zaterdag won Barendrecht Onder-23 met 2-1 van de leeftijdgenoten van Kozakken Boys.

In Werkendam kwam de thuisploeg na vijf minuten op voorsprong (1-0). Het zou het enige wapenfeit blijven van Kozakken Boys, want het goed voetballende Barendrecht Onder-23 liet zich niet van de wijs brengen en ging op zoek naar de gelijkmaker. Vele mogelijkheden werden niet benut, maar de rood/witte talenten bleven geduldig. Na een uur spelen zorgde Vince van der Pol voor de verdiende gelijkmaker (1-1).

Tien minuten later kreeg Barendrecht loon naar werken, toen Christian Bellassai de Bongerdbewoners op een 2-1 voorsprong zette. Kozakken Boys was niet bij machte om een slotoffensief te creëren, waardoor de overwinning voor Barendrecht niet meer in gevaar kwam en de ploeg van trainer Frenk van der Kleij dus weer drie punten kon bijschrijven.