BARENDRECHT ONDER-23 ZET GOEDE LIJN VOORT

Het Onder-23 team van BVV Barendrecht heeft de vorm te pakken. Zaterdag wonnen de rood/witte talenten met 4-1 bij UNA.

Gelijk vanaf de aftrap zette BVV Barendrecht en gastheer in Veldhoven onder druk. Dat leverde al snel kansen en corners op. Uit één van die corners kwam de bal in de kluts bij Juul Roodenburg, die de snelle 0-1 aantekende. Al een minuut later stond het gelijk na een verdedigingsfout (1-1), maar de Barendrechters lieten zich daardoor niet van de wijs brengen. Al voor rust kwamen de rood/witten op voorsprong: Julian Maas zorgde halverwege de eerste helft voor de 1-2 en Nathan Canlas zorgde nog voor de onderbreking voor de 1-3. In de tweede helft speelde Barendrecht Onder-23 het duel uit en tekende Alessio Shew-Atjon nog voor de 1-4.

Door de zege is Barendrecht de nummer twee op de ranglijst. Alleen koploper HBS behaalde uit de eerste zes competitieduels één punt meer dan de Bongerdbewoners.