BARENDRECHT ONDERUIT BIJ KOZAKKEN BOYS

Barendrecht heeft zaterdag een nederlaag moeten slikken bij Kozakken Boys. In Werkendam won de thuisploeg met 4-0 van de Bongerdbewoners.

De rood/witten kenden in de aanloop naar het duel veel personele problemen. Trainer Albert van der Dussen miste maar liefst zeven potentiële basisspelers, waardoor de oefenmeester moest puzzelen om de sterkste elf op het wedstrijdformulier te krijgen. Kozakken Boys had vanaf het begin van het duel de meeste dreiging, maar qua kansenverhouding deed Barendrecht in de eerste helft niet onder voor de thuisploeg. Op slag van rust kreeg Rowendley Martijn een enorme kans op de openingstreffer, maar hij vond de Kozakken-goalie op zijn weg. Tot overmaat van ramp scoorde Kozakken Boys in de daaropvolgende aanval de 1-0 via Rijsdijk, waardoor Barendrecht met een achterstand de rust in ging.

Na de thee probeerde Barendrecht de gelijkmaker te forceren, maar in tegenstelling tot de eerste helft was Kozakken Boys nu nadrukkelijk de bovenliggende partij. Dat resulteerde rond het uur in de 2-0 van topscorer El Azzouti. Nog geen drie minuten later was het duel definitief gespeeld, toen Van Huijgevoort de 3-0 scoorde. Het gretige Kozakken Boys was daarna genadig voor de aangeslagen rood/witten, die alleen nog een tweede doelpunt van El Azzouti moesten incasseren (4-0).

Door de nederlaag blijft Barendrecht vijftiende op de ranglijst. Het wedstrijdverslag vindt u hier.