BARENDRECHT PAKT PUNT IN LISSE

Barendrecht heeft zaterdag een punt gepakt in en tegen Lisse. Tegen de nummer twee van de Derde Divisie bleef het in een spannend duel 0-0.

Barendrecht-trainer Richard Elzinga kon weer beschikken over Danny Monster die op het middenveld startte. Spits Bart Deprez, die vorige week geblesseerd uitviel, was er niet bij, voor de rest de vertrouwde formatie van de laatste weken.

Op natuurgras was de eerste kans voor FC Lisse, maar doelman Jeffrey Verkerk greep in. Ook later moest de Barendrecht-keeper zich met enkele reddingen onderscheiden. Barendrecht deed af en toe wat terug, maar een inzet van Romano van der Stoep werd door de doelman tot hoekschop verwerkt.

Ook na de onderbreking ging het gelijk op. Beide ploegen maakten aanspraak op een treffer, zonder tot grote kansen te komen. Een kwartier voor tijd kwam Marouane Bakour het veld in voor Van der Stoep. Even later een goede mogelijkheid voor Ugur Altintas, Lisse-keeper Cummins redde. Peter de Lange kwam nog in het veld, maar hij kon in de slotfase niet meer voor een surprise zorgen.

Barendrecht-doelman Verkerk moest in de extra tijd nog optreden bij een inzet van Jeffrey Klijbroek, hij tikte het schot over de lat. Zo bleef het 0-0.

Joey Jongman op snelheid vanaf de middellijn naar de zestien
Anass Masrhalmi wordt afgestopt door Kevin van der Zwet
Aanvoerder Max van Dijk opent met links
Kevin Cornet in duel met Jaap Zwetsloot
Mitchel Bormann voorkomt met een pittige sliding een aanvallende actie van Danny Monster
Niels Vorthoren kansrijk in de zestien, maar komt niet tot scoren
Romano van der Stoep probeert Mitchel Bormann uit te spelen
Jeffrey Verkerk onderscheidde zich met een aantal uitstekende reddingen
Met de invallers Marouane Bakour en Peter de Lange probeerde Barendrecht in de slotfase de overwinning nog binnen te slepen
Het lukte Peter de Lange bijna weer. Zijn inzet belandde op de paal

FC Lisse-Barendrecht 0-0 (0-0)
Scheidsrechter: Stegeman. Gele kaarten: Altintas, Vorthoren en ??? (Barendrecht).
Opstelling FC Lisse: Cummins, Bormann, Van der Zwet, Pérez, Verweij, Noordhoff, Van Ekeris (80. T. Zwetsloot), Klijbroek, Marengo (73. Van der Putten), J. Zwetsloot (80. Tarani), Stroo.
Opstelling Barendrecht: Verkerk; Eekman, Husen, Van Dijk, Cornet; Jongman, Monster, Masrhalmi; Altintas (83. De Lange), Vorthoren  en Van der Stoep (76. Bakour).

Tien
Barendrecht heeft nu 10 punten uit 9 duels en is twaalfde onderaan de middenmoot. Koploper Sparta Nijkerk verloor en heeft 20 punten, gevolgd door Excelsior’31, FC Lisse en Sportlust’46 met 17 punten. Onderaan telt Goes 5 punten.

Beker
Komende zaterdag is Barendrecht vrij, maar de woensdag daarop (27 oktober) wacht ADO’20 in de grote KNVB-beker. De ploeg uit Heemskerk speelt net als de rood-witten in de Derde Divisie, maar dan de zondagtak. De aanvang in Heemskerk is woensdag 20.00 uur. De zaterdag daarop komt ODIN’59 naar De Bongerd. Dit competitietreffen begint om 14.30 uur.

Samenvatting (met dank aan FC Lisse)

YouTube

Door de video te laden, gaat u akkoord met het privacybeleid van YouTube.
Meer informatie

Video laden