BARENDRECHT VERLIEST IN MAASSLUIS

Het eerste elftal van BVV Barendrecht heeft ook zijn derde uitwedstrijd van het seizoen verloren. Excelsior Maassluis liet de rood/witten kansloos: 3-0.

Barendrecht hielp de thuisploeg zelf in het zadel, toen het na drie minuten al mis ging in de opbouw. Daan Blij pikte de bal op en kon na een één-twee voor een leeg doel de 1-0 binnen schieten. Vlak daarna had Navajas Sanches Barendrecht weer op gelijke hoogte kunnen zetten, maar Maassluis-keeper Van Leeuwen redde. Het was nagenoeg het enige dreigende wapenfeit van Barendrecht, dat de hele wedstrijd onder druk werd gezet door Excelsior Maassluis. In de 37e minuut beloonde de thuisploeg zich daarvoor, toen Daan Blij zijn tweede treffer maakte (2-0).

Met twee invallers ging Barendrecht na rust op zoek naar de aansluitingstreffer, maar Excelsior Maassluis bleef de gevaarlijkste ploeg. Rond het uur was de wedstrijd definitief gespeeld toen Stephan Kruithof uit een vrije trap de 3-0 scoorde. Barendrecht ontsnapte in de slotfase nog aan een grotere nederlaag, maar keerde desondanks opnieuw met een nederlaag huiswaarts.