BARENDRECHT ZOEKT NIEUWE TEAMMANAGER VOOR EERSTE ELFTAL

Om de selectie van het eerste elftal zo optimaal mogelijk te begeleiden is BVV Barendrecht op zoek naar een enthousiaste Teammanager voor het vlaggenschip. In die rol is deze kandidaat onderdeel van de technische staf van Barendrecht 1, dat komend seizoen uitkomt in de Derde Divisie.

De Teammanager werkt op vrijwillige basis voor het eerste elftal en moet in ieder geval aanwezig zijn bij de maandag- en donderdagtrainingen. Tijdens wedstrijden op zaterdag is hij aanwezig in de kleedkamer en neemt plaats in de dug-out. De Teammanager is iemand met bij voorkeur een voetbalachtergrond, die fungeert als de spin in het web bij alle activiteiten rondom het eerste elftal. Hij zorgt ervoor dat de technische staf en spelers zich volledig op het voetballen kunnen richten en dat alle bijkomende zaken erom heen effectief geregeld zijn.

De Teammanager verricht onder meer de volgende werkzaamheden:

  • Verantwoordelijk voor de volledige wedstrijdorganisatie rondom het eerste elftal, onder andere het invullen van het digitale wedstrijdformulier, verzorgen van eten en drinken, het regelen van vervoer en het ontvangen en begeleiden van de technische staf van de tegenpartij.
  • Verzorgt alle communicatie vanuit de technische staf en de organisatie richting spelers op het gebied van (trainings-)planningen, activiteiten en alle overige zaken.
  • Ondersteunt en faciliteert spelers bij diverse praktische zaken
  • Zet wensen en verzoeken vanuit de technische staf en spelers uit via de juiste kanalen.
  • Draagt bij aan het organiseren van trainingskampen en overige (teambuilding) activiteiten.

Kortom, we zoeken iemand die organiseren en coördineren leuk vindt, communicatief sterk is en een groot inlevingsvermogen richting spelers heeft. Daarnaast ben je iemand die discreet en integer is, graag met mensen werkt en die wil meehelpen en meedenken met de staf en spelers van de 1e selectie van de BVV Barendrecht.

Als je interesse hebt of graag een nadere toelichting wilt kun je contact opnemen met Gert van der Wal, bestuurslid Technische Zaken (mobiel: 06-47043625 of e-mail: gertvdwal1@gmail.com).