BEGELEIDER VOOR G-ELFTALLEN GEZOCHT

De G-voetballers van BVV Barendrecht kunnen na de winterstop jouw steun gebruiken! De enthousiaste voetballers met een verstandelijke of lichamelijke beperking zijn op zoek naar nieuwe kandidaten die het begeleidingsteam willen versterken.

Kandidaten moeten beschikken over gevoel voor humor, inlevingsvermogen hebben en voetbal niet alleen zien als een spelletje om te winnen, maar vooral als een gezellig wekelijks evenement. Doordat een van de begeleiders na deze seizoenshelft stopt, kunnen de G-voetballers binnenkort versterking gebruiken. Zij zijn dus op zoek naar vrijwilligers die net zo enthousiast zijn als de voetballers zelf.

Als begeleider van de G-teams maak je op zaterdag een paar uurtjes van je tijd vrij om de voetballers te begeleiden bij wedstrijden, zowel op sportpark De Bongerd als bij uitwedstrijden. Het zou handig zijn als je in een personenbusje kan rijden om de G-voetballers naar de uitwedstrijden te rijden. Gelukkig kost het niet alleen wat tijd en energie, maar levert het ook veel op: het G-voetbal bij BVV Barendrecht staat garant voor gezelligheid, vriendschap en leuke voetbalwedstrijden!

Voor meer informatie kan je contact opnemen met Daniella ten Pierik.