BUSINESSCLUB ORGANISEERT DONDERDAG SELECTIEPRESENTATIE VOOR ALLE BVV-SUPPORTERS

De selectie van Barendrecht 1 kent dit seizoen flink wat nieuwe gezichten. Een aantal oudgedienden keerde terug op sportpark De Bongerd, verschillende jeugdtalenten stroomden door naar de A-selectie en enkele nieuwe spelers vervolgen hun voetbalcarrière vanaf dit seizoen bij BVV Barendrecht. Om alle BVV-supporters kennis te laten maken met de vernieuwde hoofdmacht, organiseert de Businessclub van BVV Barendrecht na de zomervakantie op donderdag 5 september een selectiepresentatie.

Tijdens de presentatie stelt hoofdtrainer Jack van den Berg zijn selectie voor aan alle geïnteresseerde BVV-supporters. De inloop is vanaf 18.30 uur aan de buitenbar, om 19.00 uur begint de presentatie van de selectie op het hoofdveld. Voor wie daarna nog wat wil blijven drinken, stelt de Businessclub van de BVV twee consumpties beschikbaar. Vanaf 19.30 uur zijn er ook wat warme hapjes bij de buitenbar.

De Businessclub én de selectie van de rood/witten hopen uiteraard op een mooie opkomst. Zet donderdag 5 september dus vast in uw agenda om nader kennis te maken met de spelers en staf van het vlaggenschip.