BVV 1: WEER GELIJKSPEL IN OEFENDUEL

Het vlaggenschip van BVV Barendrecht heeft zaterdag opnieuw gelijkgespeeld in de oefencampagne. In Werkendam werd het tegen Kozakken Boys 2-2.

Om twee volledige teams speeltijd te geven, werd er in op sportpark De Zwaaier in vier periodes van 30 minuten gespeeld door Kozakken Boys en Barendrecht. Trainer Leen van Steensel zag zijn ploeg goed starten en na 18 minuten op voorsprong komen: Aness Serghini kopte een voorzet tegen de touwen (0-1). Barendrecht bleef de bovenliggende partij en bekroonde dat in het tweede deel van de wedstrijd met een tweede treffer: rechtsbuiten Olek Mrowicki lepelde de bal na 37 minuten met veel gevoel vanaf rechts in de linkerkruising: 0-2.

Met enkele verse krachten deed thuisploeg Kozakken Boys het duel kantelen. Dat zorgde na 46 minuten voor de aansluitingstreffer: invaller Oussama Bouyaghlafen maakte de 1-2. Ook in het restant van deel twee had Barendrecht moeite om onder de druk van de Kozakken uit te komen. Na de onderbreking kwamen ook bij Barendrecht 11 verse krachten in het veld en kwam de wedstrijd weer beter in balans. Beide ploegen kregen kansen en alleen Railo Ignacio wist een kwartier voor tijd nog te scoren: de routinier schoot een rebound tegen de touwen en bepaalde de eindstand na 120 minuten voetbal op 2-2.