BVV BARENDRECHT EN TRAINER LEEN VAN STEENSEL VERLENGEN SAMENWERKING

BVV Barendrecht heeft het contract met hoofdtrainer Leen van Steensel met een jaar verlengd. De oefenmeester is bezig aan zijn eerste seizoen op sportpark De Bongerd en staat ook komend jaar aan het roer bij het Barendrechtse vlaggenschip.

Beide partijen tonen zich tevreden met het verlengen van de samenwerking. “Leen kwam vorig seizoen over van 4e divisionist Jodan Boys en is bezig aan zijn eerste halfjaar bij onze club. We hebben onszelf ambitieuze doelstellingen opgelegd en willen er met elkaar alles aan doen om deze te verwezenlijken. De resultaten waren de eerste seizoenshelft nog wisselvallig, mede door het moeten inslijpen van automatismen als gevolg van het inpassen van veel nieuwe spelers en een aantal langdurige blessures. Door een mooie eindsprint voor de winterstop staan we nu keurig op de tweede startrij en is er in deze onvoorspelbare en spannende competitie nog van alles mogelijk. De organisatie staat goed, er is een hechte spelersgroep en de trainingsintensiteit en -diversiteit is prima. Daarnaast constateren we dat de chemie en afstemming tussen spelers en staf zich ook positief ontwikkelt. We zijn daarom tevreden over de samenwerking en kijken vol vertrouwen vooruit”, zo verklaart Gert van der Wal, bestuurslid voetbaltechnische zaken bij BVV Barendrecht.

Ook Leen van Steensel reageert: “Ik ben dankbaar en trots dat ik ook komend seizoen trainer mag zijn bij deze club op dit niveau. Het doel zal zijn én blijven om het team, spelers individueel, mezelf en de staf te blijven ontwikkelen. Dit is ook nodig om onze doelen te behalen”, zegt de oefenmeester over de verlenging van zijn contract.